Showbiz

Η Κάβουρα έβγαλε τα δικά της εσώρουχα (Φωτό)

Η εταιρεία της Βίκυς ονοµάζεται i-crab και το µότο της είναι «Ενωµένες γυναίκες, να νιώθουµε σέξι πάντα και να είµαστε καλά µε τον εαυτό µας»

Η Βίκυ Κάβουρα για άλλη µία φορά αποδεικνύει ότι έχει στυλ. Η ταλαντούχα ηθοποιός πριν από λίγο καιρό λάνσαρε την πρώτη της σειρά µε γυναικεία εσώρουχα, τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά.

Η συλλογή περιλαµβάνει, εκτός από εσώρουχα, homewear και στυλάτες φόρµες. Σχεδόν όλα τα εσώρουχα µπορούν να φορεθούν και ως εντυπωσιακά outfits για βραδινή έξοδο. Η ίδια έχει δώσει ιδιαίτερη έµφαση στην εφαρµογή και την επιλογή υφασµάτων, έτσι ώστε, όταν τα φορέσει µια γυναίκα, να νιώσει άνετη και σέξι.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η ηθοποιός φρόντισε για όλους τους γυναικείους σωµατότυπους∆ηλαδή, τα εσώρουχά της µπορούν να φορεθούν από «µινιόν» κοπέλες µέχρι πιο juicy γυναίκες και να υπάρχει η ίδια απίστευτη εφαρµογή. Η εταιρεία της Βίκυς ονοµάζεται i-crab και το µότο της είναι «Ενωµένες γυναίκες, να νιώθουµε σέξι πάντα και να είµαστε καλά µε τον εαυτό µας».

Η φωτογράφηση που έχει κάνει η ξανθιά καλλονή είναι άκρως εντυπωσιακή, και µάλιστα στην καµπάνια, εκτός από την ίδια, πρωταγωνιστεί και η Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size µοντέλο που γνωρίσαµε από το «GNTM».

Δείτε την εικόνα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 15 Ιανουαρίου 2022

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version