Το πρωί της Μ. Τετάρτης, η παρέα του «Breakfast @ Star» σχολίασε την χθεσινή τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της για την συνέντευξη της Δανάης Μπάρκα σε διαδικτυακή εκπομπή. Η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της έκαναν τις τοποθετήσεις τους, επισημαίνοντας πως μία τέτοια συμπεριφορά από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο δεν συγχωρείται και δεν ξεχνιέται εύκολα.
«Εδώ καταλαβαίνουμε ότι περασμένα είναι αλλά ξεχασμένα δεν είναι και δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις τέτοιο πράγμα. Το σκηνικό το ξέρουμε όλοι, μην επαναλαμβανόμαστε. Είναι κάτι που σίγουρα θεωρώ πως την έχει πειράξει πάρα πολύ, έχει “γράψει” μέσα της» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου εισάγοντας το θέμα.
«Εμένα αυτή είναι η απορία μου. Ετοιμάζεσαι να κάνεις το tour με τον νυν, όπως το είπε και εκείνη, είσαι στα καλύτερά σου, αγαπημένη και ερωτευμένη. Τι θέλεις τώρα να αναφερθείς στο παρελθόν; Τι νόημα έχει;» σχολίασε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.
«Πληγώθηκε ρε συ, λίγο είναι; Εγώ, για να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να παίξει η Μπάρκα στην Κατερίνα. Δεν ξέρω, μπορεί να ήθελε να το υπενθυμίσει και να το σχολιάσει» απάντησε η Ελένη Χατζίδου.
«Αυτά ενδιαφέρουν όμως τον κόσμο; Αναρωτιέμαι: δεν είναι πολύ προσωπικά θέματα;» αναρωτήθηκε η Λιλή Πυράκη.
«Ήθελε να σχολιάσει τώρα κι εγώ δεν το βρίσκω και κακό, να σου πω την αλήθεια. Ήθελε να το φέρει και πάλι στην επικαιρότητα, είναι κάτι που την ενόχλησε πολύ. Είναι αυτό που λέμε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Χατζίδου.
