Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ «The Floor» και για τα γυρίσματά του. Ωστόσο, όπως είπε, ελπίζει και στην επιστροφή του «Survivor».
«Ολοκληρώνεται το κάστινγκ των παικτών, 5 με 10 Μαΐου θα γίνουν τα γυρίσματα του Floor. Είμαι χαρούμενος, είναι ωραίο πρότζεκτ, νομίζω θα έχει πολύ πλάκα. Θα είμαστε στο στούντιο από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προλάβουμε να βγάλουμε τα επεισόδια. Σε κάθε καινούριο πρόγραμμα υπάρχει ενθουσιασμός, δεν υπάρχει άγχος. Πάμε εκεί να περάσουμε καλά, να είναι όλοι “λυμένοι”, αυτό ψάχνουμε και στο κάστινγκ. Χαρακτήρες ιδιαίτερους να μην έχουν πρότερη εμπειρία από παιχνίδια. Πάμε να κάνουμε αυτόν τον κύκλο που έχει 10 επεισόδια, αλλά υπάρχει η προοπτική και άλλων κύκλων» αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.
«Το Survivor είναι στην καρδιά και στην ψυχή κι ευχόμαστε κάποια στιγμή να επιστρέψει. Εύχομαι να μπορέσει να πραγματοποιηθεί» δήλωσε ο Γιώργος Λιανός για το «Survivor».
