Στην κάμερα του «Buongiorno» μίλησε η Λίτσα Πατέρα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της αποχή, καθώς και στην τηλεοπτική απουσία της Ελένης Μενεγάκη.
Ειδικότερα, η αστρολόγος είπε:
«Πραγματικά με συγκινεί η ανταπόκριση του κόσμου. Με παίρνουν τηλέφωνο, τους αρέσει πάρα πολύ η διαδικτυακή εκπομπή επειδή είναι περισσότερη ώρα και έχουν πληροφορίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, ικανοποιημένη πάρα πολύ. Με πόνεσε η τηλεοπτική αποχή. Σίγουρα κάθε αλλαγή, που αφήνεις τους φίλους σου και τις συνήθειες σου, δεν είναι όμορφη».
Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στην τηλεόραση με βραδινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο, η αστρολόγος δήλωσε:
«Μακάρι να επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση. Πέρα από το πόσο όμορφη είναι, πέρα από το πόσο ταλέντο έχει, πέρα από το πόση εμπειρία έχει, αυτά τα μάτια και αυτή η ομορφιά πρέπει να μπει ξανά στην τηλεόραση. Μου έχει λείψει πολύ τηλεοπτικά και νομίζω πως η Ελένη λείπει γενικά από την τηλεόραση» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Λίτσα Πατέρα.
