Δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, για το τηλεοπτικό του μέλλον, καθώς επίσης εξέφρασε και την προσωπική του πικρία από τη στάση του σταθμού.
Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος είπε:
«Είναι μια δύσκολη υπόθεση η επόμενη σεζόν και νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα, στο να συνεργαστώ εγώ με το συγκεκριμένο κανάλι και τη συγκεκριμένη εκπομπή και την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι αν δεν συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Alpha, που το πιθανότερο είναι να μην συνεχιστεί, φυσικά στην εκπομπή θα είμαστε όλοι στενοχωρημένοι και είμαι βέβαιος. Και εγώ και οι υπόλοιποι όλοι, όπως και κάποιοι από τους συντελεστές του σταθμού, επίσης θα στεναχωρηθούν. Τώρα το ποιος θα χαρεί σίγουρα, από την απουσία μου από το “Happy Day“, νομίζω πως είναι ηλίου φαεινότερον.
Όλοι καταλαβαίνουν και κυρίως το κοινό ποιον ενοχλεί η παρουσία μου στο “Happy Day”. Αν καταλήξουμε σε ναυάγιο, που το πιθανότερο είναι να καταλήξουμε σε ναυάγιο, φοβάμαι ότι κάποιος έχει βάλει το δαχτυλάκι του. Με το κανάλι μιλάμε τρεις μήνες και δεν έχουμε πλησιάσει ούτε εκατοστό. Είναι γνωστό ότι οι δικές μας αποδοχές δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλές, το ξέρει και το συζητάει όλη η πιάτσα αυτό. Άρα τι απόσταση να υπάρχει σε αυτό; Μιλάμε για έναν μισθό σερβιτόρου, σιγά.
Θα δείξει σε δυο μέρες, νομίζω ότι θα είναι εντελώς ξεκάθαρο το τοπίο, που για μένα είναι ήδη ξεκάθαρο. Θα είναι όμως απολύτως ξεκάθαρο από την Παρασκευή το απόγευμα. Το κανάλι δεν μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία, εγώ είμαι πρόθυμος. Το κανάλι έχει προβλήματα» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας στις νέες του δηλώσεις.
