Η Τζένη Θεωνά μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ισορροπίες ανάμεσα στη μητρότητα, ενώ περιέγραψε με χιούμορ τον ρόλο που έχει ο τραγουδιστής στη σχέση με τον γιο τους, Αρίωνα.
Μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον Δήμο Αναστασιάδη. Όπως είπε:
«Σκέφτομαι το δεύτερο παιδί. Εγώ με την αδερφή μου έχουμε 5,5 χρόνια διαφορά, οπότε δεν είναι εμπόδιο αυτό για εμένα».
Στη συνέχεια, μοιράστηκε πως ο τραγουδιστής είναι πολύ ενεργός ως πατέρας και πως περνάει ποιοτικό χρόνο με τον γιο τους:
«Δεν έχω μέσα μου την παιδική ενέργεια που έχει ο Δήμος. Ο Δήμος όταν είναι μαζί με τον γιο μας καταναλώνουν 18 χιλιάδες θερμίδες. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά και να τρέχω πάνω κάτω. Πέφτουν, τσακίζονται, παίζουν, έχουν πολύ πλάκα. Ο Δήμος μαθαίνει στο παιδί τα παιχνίδια, ποδήλατο, τα επιτραπέζια και όλα αυτά, το βράδυ όμως, ζητάει εμένα.
Το παιδί έχει καταλάβει τι δουλειά κάνουμε, αλλά δεν δίνει καθόλου σημασία. Πρώτη φορά είδε τη σειρά που παίζω τώρα και του άρεσε πάρα πολύ. Όταν είδε ότι στη σειρά έχω γιο, σοκαρίστηκε».
