Για τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την παρουσίαση μιας εκπομπής. Μάλιστα, τόνισε πως πρόκειται για κάτι πολύ διαφορετικό από όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα και ανέφερε πως θα έχει κοινωνικό περιεχόμενο.
Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» ανέφερε ότι η πρόταση αφορά την ίδια μόνο και όχι την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα, με την οποία συνεργάζεται συνήθως. «Συζητάω για παρουσίαση εκπομπής που δεν έχει ξαναγίνει, μόνη μου θα είμαι, όχι με την Μπέττυ. Είναι κάτι πολύ πρωτότυπο που δεν έχει ξαναγίνει. Κοινωνικό θα είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Eurovision και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό από την Κλαυδία. Η ίδια σημείωσε πως λατρεύει τη νεαρή τραγουδίστρια και θεωρεί πως με την «Αστερομάτα» μπορεί να φέρει την πρωτιά. «Λατρεύω την Κλαυδία, μπορεί να κερδίσει τη Eurovision», δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.
