Η Αθηνά Οικονομάκου έστειλε εξώδικο στη σύντροφό του Φίλιππου Μιχόπουλου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, για τις πρόσφατες δηλώσεις της στο «Πρωινό».
Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, η Αθηνά Οικονομάκου είναι ενοχλημένη με την Κύπρια παρουσιάστρια που μίλησε έμμεσα για τα παιδιά της, Μάξιμο και Σιέννα, αλλά και για την ίδια, αποκαλώντας την «Αθηνά» και όχι «κυρία Οικονομάκου».
Δείτε επίσης: Φίλιππος Μιχόπουλος: Η έκκληση στα ΜΜΕ του πρώην της Αθηνάς Οικονομάκου – Ζήτα να μην δημοσιεύονται κοινές τους φωτογραφίες
Η ηθοποιός, σύμφωνα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, ζητά από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να μην χρησιμοποιεί σε δηλώσεις της δημόσια το όνομά της και τα παιδιά της και να μην αναφέρεται στη ζωή της από εδώ και στο εξής. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ενοχληθεί με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου καθώς αναφέρεται σε εκείνη, σαν να φαίνεται να τη γνωρίζει προσωπικά.
