Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ελένη Ψυχούλη, το βράδυ της Δευτέρας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι, ενώ η ίδια μίλησε και για το δικό της μέλλον στη μικρή οθόνη.
«Το θέμα με τον Άκη Πετρετζίκη το δημιουργήσατε εσείς, τι να λυθεί; Προς Θεού, ήμαρτον κιόλας! Ο Άκης είναι από τους ανθρώπους που πραγματικά εκτιμώ σε αυτόν τον χώρο και αυτός εμένα! Αν είναι δυνατόν, δεν είπα κάτι» ξεκαθαρίζει η Ελένη Ψυχούλη, ενώ αποκαλύπτει στη συνέχεια: «Κάτι θα κάνω κι εγώ τώρα στην τηλεόραση αλλά δεν το λέω ακόμα. Έχει να κάνει με μαγειρική».
«Δεν έχω δει την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή και του Έκτορα Μποτρίνι, δεν μου αρέσουν αυτού του είδους τα προγράμματα. Είναι λίγο κανιβαλισμός της μαγειρικής και πολύ ψεύτικα», σχολιάζει κλείνοντας τις δηλώσεις της η Ελένη Ψυχούλη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.
