Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φίλιππος Μιχόπουλος: Η έκκληση στα ΜΜΕ του πρώην της Αθηνάς Οικονομάκου – Ζήτα να μην δημοσιεύονται κοινές τους φωτογραφίες

Σας καθιστώ σαφές, ότι δεν συγκατατίθεμαι στη δημοσίευση της φωτογραφίας μου σε συνδυασμό με την πρώην σύζυγό μου, Αθηνά Οικονομάκου

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Οικονομάκου, ο Φίλιππος Μιχόπουλος πήρε την απόφαση να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Με μια επίσημη δήλωση, ο επιχειρηματίας ζήτησε να σταματήσει η δημοσίευση φωτογραφιών του με την πρώην σύζυγό του, τονίζοντας πως επιθυμεί να διατηρεί την ιδιωτικότητά του και να αποφεύγει τη δημοσιότητα γύρω από το προσωπικό του πεδίο.

Ο ίδιος, που χωρίσει τον Απρίλιο του 2024 μετά από 7 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, επιθυμεί να επικεντρωθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, χωρίς να εμπλέκεται σε θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Αναλυτικότερα, ο Φίλιππος Μιχόπουλος αναφέρει στην ανακοίνωση που έστειλε σε ΜΜΕ:

«Όπως καλώς γνωρίζετε, ουδέποτε έως σήμερα έχω απευθυνθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρεμβαίνοντας καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στο έργο σας. Πλην όμως, αναγκάζομαι το πρώτον να το πράξω δια της παρούσης προκειμένου να σας εκφράσω την επιθυμία μου για τη μη δημοσίευση κοινών φωτογραφιών με την πρώην σύζυγό μου κ. Αθηνά Οικονομάκου από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ιστοσελίδες, εφημερίδες, περιοδικά και social media accounts.

Σας καθιστώ σαφές, ότι δεν συγκατατίθεμαι στη δημοσίευση της φωτογραφίας μου εν συνδυασμώ με την πρώην σύζυγό μου κ. Αθηνά Οικονομάκου. οι οποίες έχουν ληφθεί στο παρελθόν, ακόμη και με την χρήση της τεχνικής pixel ή κολάζ. Kαθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής μου πορείας, έχω επιλέξει συνειδητά να απασχολώ τα ΜΜΕ αποκλειστικά και μόνον για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να πράττω. Είμαι βέβαιος ότι θα επιδείξετε τη δέουσα ευαισθησία στο δίκαιο αίτημά μου.

Αθήνα, την 31η Μαρτίου 2025

Φίλιππος – Σταύρος Μιχόπουλος»

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί