Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια, μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, στην εκπομπή Super Κατερίνα.
Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι απέχει από την τηλεόραση πολλά χρόνια.
«Η τηλεόραση μού λείπει. Δεν νομίζω ότι με κόψανε για τα χρόνια μου. Δεν το κάνω κομπλιμέντο στον εαυτό μου. Έκοψαν από την τηλεόραση τον αυθορμητισμό μου και την ετοιμολογία μου. Δεν μαζεύομαι. Αν είναι να πω κάτι, θα το πω», ανέφερε αρχικά για τον λόγο που την έχουν κόψει από την τηλεόραση», δήλωσε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.
«Αγαπώ πολύ τον Φιλιππίδη. Μη με βρίσετε. Έχει τόσο πολύ ταλέντο και ο Θεός ούτε καν που το ζύγισε. Είπε στον Φιλιππίδη “παρ’ τα όλα”», σχολίασε και σχετικά με την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια που είπε ότι της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, απάντησε:
«Η Εβελίνα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα. Δεν μπορείς να τις αντισταθείς. Κάτι πρέπει να της δείξεις. Κατάλαβες; Εγώ και ο Πέτρος έχουμε κάνει συνύπαρξη καμαρινιού. Ποτέ δεν είχα βιώσει άσχημη συμπεριφορά από εκείνον και τον στηρίζω. Αγαπούσα πολύ και τη μάνα του.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στο θέατρο. Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο. Έχει ήδη λείψει παρά πολύ. Η υπόθεση αυτή δεν θα του κάνει κακό. Θα του μείνει η ταμπέλα του ερωτικού άντρα, γιατί είναι ερωτικός. Θα τον φυλακίσουμε τώρα γι’ αυτό;».
