Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Καρκάς σε Κατερίνα Καινούργιου: “Λέτε όλο μαλ…ίες”

“Δεν μπορεί να με προσβάλλει έτσι!”

Ο Γιώργος Καρκάς έκανε δηλώσεις στην «Super Κατερίνα» για τον Σπύρο Μπιμπίλα και όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Ωστόσο, όταν πληροφορήθηκε από ποια εκπομπή ήταν η ρεπόρτερ που τον πλησίασε, δεν έδειξε να ενθουσιάζεται, χρησιμοποιώντας αιχμηρό λόγο για όσα ακούγονται σε αυτήν για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα.

«Α είστε από την Κατερίνα Καινούργιου; Μάλιστα, που λέτε όλο μαλ…ίες, ναι. Λέτε» είπε αρχικά ο ηθοποιός, πριν δεχθεί την ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Τι να απαντήσω εγώ για τη μήνυση του κυρίου Μπιμπίλα; Έχουμε έναν Έλληνα βουλευτή που πάει για μάρτυρας σε μία δικαστική διαμάχη, λέει για το σύμφωνο συμβίωσης και σε ποιον θα άφηνε την περιουσία του και καπάκι θέλει να κάνει μήνυση σε έναν μάρτυρα της απέναντι πλευράς. Τη μήνυση την κάνει για να με προειδοποιήσει για την κατάθεσή μου», ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Καρκάς.

«Είχε πει τον Γενάρη στον πατέρα μου «να προσέξει ο Γιώργος τι θα πει στο δικαστήριο, γιατί θα του κάνω επίθεση». Είναι εκφοβισμός μάρτυρα αυτό. Απαντώ έτσι, γιατί δεν είμαι κανένας τσόγλανος, για να ειρωνευτώ το αγνό και αυθεντικό συναίσθημα που μπορεί να έχει κάποιος για μένα αλλά αυτό είναι εκφοβισμός. Φοβάται τι θα πω», επισήμανε ο Γιώργος Καρκάς για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Εγώ ποτέ δεν είπε ότι ο κύριος Μπιμπίλας δεν με βοήθησε ή ότι δεν με πρότεινε για δουλειά. Αλλά τι θα πρέπει να κάνω για να τον ευχαριστήσω; Να τον παντρευτώ; Με βοήθησε τους 3 πρώτους μήνες και μετά έκανε κάτι άλλο, δικό του, που με δυσκόλευε δικαστικά. Ας μη μιλάει ο κάθε άσχετος, σας παρακαλώ», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Καρκάς.

«Αρχικά, με προσβάλλει πάρα πολύ έτσι όπως ξεκινάει το βίντεο. Εγώ δεν θα μιλούσα σε μία εκπομπή και μία παρουσιάστρια που λέει όλο μπιπ. Να πω στον κύριο Καρκά ότι εμείς σε αυτήν εδώ την εκπομπή έχουμε κρατήσει όλες τις ισορροπίες. Με αυτόν τον τρόπο και δίκιο να έχει το χάνει. Γιατί με προκαταβάλει και με προσβάλλει έτσι;», σχολίασε αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.




Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί