Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τους 50άρηδες, με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει ότι αν είχε εκφράσει η ίδια παρόμοιες απόψεις, η κατακραυγή θα ήταν τεράστια. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» μίλησε για δύο μέτρα και δύο σταθμά στη δημόσια κριτική, αφήνοντας αιχμές για την επιλεκτική αντιμετώπιση των προσώπων της σόουμπιζ.
Πριν λίγες ημέρες, στο podcast της, η ηθοποιός είχε μιλήσει για τους άντρες άνω των 50, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Όλοι οι παντρεμένοι 50άρηδες έχουν μια πιτσιρίκα ερωμένη και όσοι είναι ανύπαντροι είναι προβληματικοί», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Λίγες ημέρες αργότερα, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προέκυψαν στο πάνελ της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως αν εκείνη είχε κάνει μια παρόμοια τοποθέτηση, η κατακραυγή θα ήταν σαφώς μεγαλύτερη. «Αν τα είχα πει εγώ αυτά που είπε η Μαρία Σολωμού, τι θα είχε γίνει; Θα ήμουν νομίζω τώρα κάπου στο Σύνταγμα στην πυρά και θα με καίγατε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τόνισε πως ορισμένοι άνθρωποι έχουν την υποστήριξη των φίλων και του περιβάλλοντός τους, ενώ άλλοι γίνονται πιο εύκολα στόχος επικρίσεων. «Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο εύκολο να τους υποστηρίξουν οι φίλοι τους, οι δικοί τους, και καλά κάνουν, και κάποιοι άλλοι που είναι πιο εύκολο να τους “χτυπάνε”. Δεν πειράζει, μας αρέσει να μας χτυπάνε, δεν πειράζει» κατέληξε.
