Showbiz

Κώστας Νικούλι: Ο ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση του γιου του – “Έχω έρωτα με το παιδί και την Κατερίνα”

Ο Κώστας Νικούλι μιλά για όλες τις αλλαγές στη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του

Ο Κώστας Νικούλι, καλεσμένος στο «Στούντιο 4» την Τετάρτη 5/3, μίλησε για την εμπειρία της πατρότητας. Με ενθουσιασμό περιέγραψε πώς το πρώτο τρίμηνο με τον νεογέννητο γιο του έχει γεμίσει τη ζωή του με αγάπη και χαρά.

Αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του, η οποία έχει αλλάξει ριζικά, καθώς τώρα περνά τις περισσότερες στιγμές του μαζί με το παιδί του και την Κατερίνα Μαούτσου.

Ο Κώστας Νικούλι αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον γιο του και τη σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου
Συγκεκριμένα είπε για τις αλλαγές στη ζωή του με την Κατερίνα Μαούτσου: «Είναι τριών μηνών. Έχουμε φτάσει τα τριάντα. Το θέλαμε με την Κατερίνα. Άλλες συνθήκες ζωής πλέον. Αυτό που παίρνεις πίσω είναι ό,τι καλύτερο, η πιο θετική ζωτική ενέργεια που υπάρχει.

Μεγάλη χαρά, έρωτας μπορώ να πω. Αν κοιμόμαστε; Και ναι και όχι. Το τραβάει το περισσότερο η Κατερίνα, δεν κοιμάται. Αλλά εγώ τρέχω όλα τα υπόλοιπα. Παρ’ όλα αυτά εντάξει… Έρωτας και με το παιδί και με την Κατερίνα. Ανοίγει ένας άλλος κύκλος. Ανοίγει μια άλλη συνθήκη. Σίγουρα με έχει επηρεάσει και στη δουλειά. Βέβαια. Θα το πω λίγο χοντρά. Σαν να μην έχουν πλέον το ίδιο νόημα κάποια πράγματα. Το νόημα της ζωής είναι αυτό το παιδάκι να είναι υγιές, να είναι δυνατό. Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη. Εντάξει βοηθάνε. Ακόμα προσπαθούμε να το βρούμε λίγο οι γονείς με το παιδί. Μετά θα μπουν ο τρίτος και ο τέταρτος», είπε για τη νέα συνθήκη της οικογένειας. Επιπλέον πρόσθεσε πως «δεν βλέπει κούραση», πια.

Όταν βέβαια αυτό αφορά τον ίδιο. Γιατί όπως είπε για τη σύντροφό του είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Ο ηθοποιός κάνει ταυτόχρονα θέατρο, σινεμά και τηλεόραση
Κατόπιν ο Κώστας Νικούλι έκανε λόγο για τη νέα του ταινία «Το κρέας», που βγαίνει την Πέμπτη 6/3 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Παράλληλα μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Η κληρονομιά μας» που παίζεται στο Εθνικό Θέατρο. Πρόκειται για μια 5ωρη παράσταση χωρισμένη σε δύο μέρη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μόσχου.

Ειδικότερα ο ηθοποιός εξήγησε πως έχει έναν διπλό ρόλο στο έργο που αφορά τρεις διαφορετικές γενιές ηρώων. Επίσης έκανε λόγο και για τη νέα σειρά 16 επεισοδίων του Mega. Πρόκειται για τους «Αθώους», που θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.




Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version