Το πρωί της Τρίτης στο «Buongiorno», η Φαίη Σκορδά διάβασε στον αέρα της εκπομπής το εξώδικο που έλαβε από το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Αγαπηνού.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA , στη μαγνητοσκοπημένη χθεσινή εκπομπή, οι οποίες αφορούσαν στη δικαστική διαμάχη που είχε ο τραγουδιστής με τον επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου.
«Κρατάω στα χέρια μου αυτό το εξώδικο, είναι από το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Αγαπηνού. Δεν έχουμε κάποια εμπλοκή φαντάζομαι, αν και αναφέρει ότι έκανα μία προσχεδιασμένη ερώτηση στον Διονύση Σχοινά στη μαγνητοσκοπημένη μας εκπομπή χθες» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.
«Εγώ έκανα μία ερώτηση που αφορούσε στην υπόθεση μήνες πριν, που είχε απασχολήσει όλες τις εκπομπές και τα sites, για την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ήταν ένα θέμα που είχαμε σχολιάσει, είχαν παίξει αφίσες που μετά είχαν αλλάξει, δελτία Τύπου από δικηγόρους… το έφερε η κουβέντα και έκανα την ερώτηση» συνέχισε η παρουσιάστρια.
Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: “Το ύφος της εκπομπής ήταν τόσο αντίστροφο με αυτό που ένιωθα, που δεν την είδα”
«Υποψιαζόμουν ότι θα έστελνε το εξώδικο, γιατί χθες είχε και μία τηλεφωνική επικοινωνία με την Ευάννα, που τον κάλεσε αν ήθελε να βγει σήμερα στην εκπομπή, γιατί μεσολάβησε και ένα δελτίο Τύπου. Πρέπει να προσέχουμε, βέβαια, πώς μιλάμε» τόνισε η Φαίη Σκορδά, δίνοντας πάσα για να προβληθεί το επίμαχο απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του Διονύση Σχοινά.
«Ουσιαστικά δεν υπήρχε σκοπός να γίνει καν η κουβέντα. Εγώ ήθελα να ρωτήσω αλλά όχι και να τον ζορίσω, για να είμαι ειλικρινής, και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφερθούμε περισσότερο. […] Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούστηκε αυτό, αυτή είναι η απορία μου, κύριε Αγαπηνέ. Και να στέλνετε τώρα εξώδικα και ηχητικά… Αν κάτι έχετε μαζί μου, μπορείτε να μου τηλεφωνήσετε», επισήμανε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας το θέμα.
