Showbiz

Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με την Άρια Καλύβα: “Πώς αποδομείς έτσι τους ανθρώπους;”

Δείτε το απόσπασμα

Το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σε όσους τον σχολίασαν για τα λεγόμενά του σχετικά τους ανθρώπους από ριάλιτι που εργάζονται σε εκπομπές, αλλά και για τους δημοσιογράφους και τους ηθοποιούς, με αφορμή συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή η Ζωή Κρονάκη.

Οι τόνοι «ανέβηκαν» και η Αφροδίτη Γραμμέλη με την Άρια Καλύβα διαφώνησαν έντονα στον αέρα της εκπομπής.

«Σε ό,τι με αφορά, θα επανατοποθετηθώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι για να γίνεις παρουσιαστής, πρέπει να είσαι δημοσιογράφος. Εγώ είπα ότι στο 90% των συνεργατών μου, όλα μου τα χρόνια, επιλέγω να έχω δίπλα μου δημοσιογράφους. Επιλογή μου είναι. Επίσης, δεν κατηγόρησα -επειδή σε κάποια εκπομπή με ειρωνεύτηκαν- αυτούς που επιλέγουν να μην έχουν δημοσιογράφους και να έχουν ανθρώπους από ριάλιτι. Δεν είναι κακό. Δικιά μου επιλογή είναι. Έτσι θέλω ρε παιδί μου. Θα απολογηθώ και γι’ αυτό; Δικιά μου επιλογή είναι να συνεργάζομαι κυρίως με δημοσιογράφους. Και το πληρώνω -το έχω ξαναπεί- γιατί όταν υπάρχει επικαιρότητα, υπάρχει ενδιαφέρον, όταν δεν υπάρχει και υπάρχουν και τέτοιες περίοδοι, και είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, πάνε αλλού που είναι πιο χαλαρό το πράγμα. Επιλογές είναι αυτές. Εγώ έτσι γουστάρω, έτσι κάνω, να απολογηθώ και γι’ αυτό; Δεν κατηγόρησα κάποιον που κάνει το αντίθετο» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε επίσης: “Χαμός” στο “Πρωινό” με Καλύβα, Πετρογιάννη & Γραμμέλη: “Να με κάνεις ντα ντα τότε!”

 

Ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας:

«Άλλο είπα εγώ για τους παρουσιαστές που δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είπα ότι δεν είναι καλοί. Είπα ότι είναι αρκετά και πολύ καλοί. Είπα άλλο όμως. Είπα ότι οι άνθρωποι αυτοί κρίνονται πιο ευνοϊκά στην αποτυχία τους. Δηλαδή, ένας ηθοποιός που κάνει τον παρουσιαστή, μπορεί να κάνει 3, 4, 5%, δεν τον κρίνει κάποιος. Ένας παρουσιαστής, κατ’ επάγγελμα παρουσιαστή, κρίνεται πολύ πιο αυστηρά στην αποτυχία του. Αυτό είπα εγώ. Υπάρχουν ηθοποιοί που κάνουν 3 και 4% και επειδή είναι αγαπητοί, ή επειδή δουλεύουν στην κρατική τηλεόραση, ανανεώνουν το ένα συμβόλαιο μετά το άλλο και δε δίνουν λογαριασμό πουθενά για το 3%».

 

Η ένταση ανάμεσα σε Καλύβα – Γραμμέλη on air

Στη συνέχεια της κουβέντας, η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Άρια Καλύβα ήρθαν σε αντιπαράθεση για το θέμα.

«Κάποιοι που είναι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι έχουν τελειώσει σχολές πολύ σημαντικές και έχουν ακαδημαϊκές γνώσεις. Δεν έχει την ίδια βαρύτητα η άποψη ενός ανθρώπου που έχει τελειώσει τη Νομική, με ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει κανένα πτυχίο και έχει βγει από ένα ριάλιτι» είπε η Άρια Καλύβα με την Αφροδίτη Γραμμέλη να της απαντά:

«Κάνεις λάθος!».

Τότε η Άρια Καλύβα ανέφερε:

«Έχει την ίδια άποψη ένας γιατρός με μια κυρία, η οποία μπορεί να έχει ένα πτυχίο αμφιβόλου ποιότητας και είναι κάπου κρεμασμένο ανάμεσα στα μανό και στα λίπστικς;» με την Αφροδίτη Γραμμέλη να της λέει:

«Τι λες τώρα βρε Άρια; Πώς αποδομείς έτσι τους ανθρώπους και την επαγγελματική τους υπόσταση; Είναι δυνατόν; Η άποψη των ανθρώπων είναι το πτυχίο μας;».

 

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version