Το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε στον αέρα του «Buongiorno» ότι θα είναι στη συγκέντρωση της Παρασκευής 28/2, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
Ο παρουσιαστής τόνισε ότι έχει συνεννοηθεί με το κανάλι, έτσι ώστε να μπορέσει να φύγει λίγο νωρίτερα για να παρευρεθεί στη συγκέντρωση.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε συγκεκριμένα:
«Επιτέλους οι ιθύνοντες να καταλάβουν ότι το έγκλημα των Τεμπών διογκώνεται με αυτά που κάνουν και που λένε. Γι αυτό θα είμαστε όλοι την Παρασκευή. Την κυβέρνηση ξέρω ποιος θα την εκπροσωπήσει. Εμείς θα είμαστε εκεί και την κυβέρνηση θα την εκπροσωπήσουν τα ΜΑΤ. Λέω “εμείς”, σαν ελληνικός λαός. Θα είμαι εκεί, επειδή μίλησα χθες, για να είμαι και συνεπής, ζήτησα να πάω, μου είπαν “η εκπομπή” και τους είπα στις 9μιση που ξεκινάει θα είμαι εδώ, στις 11 παρά τέταρτο θα φύγω με το αμάξι, θα έχω συνεννοηθεί με μια μοτοσυκλέτα να με πάει όσο πιο κοντά στη συγκέντρωση. Εύχομαι να με πάει πολύ μακριά, να είναι όλη η Ελλάδα κάτω».
Δείτε επίσης: “Εξερράγη” ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Από ποιο κανάλι ήταν αυτή εκεί; Βρίσκουμε και κάνουμε”