Η Θάλεια Ματίκα έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Ratpack» και αναφέρθηκε στο φλερτ, στις σχέσεις και στον γάμο.
Το πρωί της Πέμπτης η παρέα του «Happy Day» σχολίασε τα λεγόμενά της, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να την «καρφώνει» για τη στάση που κράτησε προς τους ρεπόρτερς έξω από το θέατρο πριν από λίγες εβδομάδες.
«Μου είχε λείψει η Θάλεια, από τις προάλλες που την παίζαμε κάθε 3 λεπτά. Έχει δώσει 48 συνεντεύξεις μέσα σε μία εβδομάδα! Έχει να πει τόσα πολλά;», επισήμανε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.
«Είχε τελειώσει η αντιβίωση και τώρα έρχεται μία νέα επαναληπτική δόση. Τι σε πειράζει εσένα; Της κάνεις το πρόγραμμα και αγχώνεσαι μήπως δεν τα προλάβει;», ρώτησε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Το θέμα δεν είναι αυτό… Θυμάστε εκείνο το βίντεο έξω από το θέατρο που δεν ήθελε να μιλήσει; Ήταν γιατί έχει δώσει συνέντευξη παντού η Θάλεια! Εγώ αυτό πάλι δεν το ‘χω καταλάβει», παρατήρησε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει: «Εκεί δεν ήθελε να μιλήσει όμως».
«Δηλαδή κι εδώ δεν λες ότι έχει καραβαφτεί, ας πούμε. Και να μην ήθελα να μιλήσω εγώ, θα το έλεγα από την αρχή, δεν θα γύριζα την πλάτη μου», πρόσθεσε στο σχόλιό της για τη Θάλεια Ματίκα η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Όλες χωρίζουν μετά τα 40, το ταμπού του διαζυγίου έχει σπάσει πια»
Η ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της για τον έρωτα, τον γάμο, την υποκριτική και τις ανθρώπινες σχέσεις, παραδεχόμενη μεταξύ άλλων πως έχει πάψει να φλερτάρει εδώ και 16 χρόνια, μετά τον γάμο της με τον Τάσο Ιορδανίδη.
«Έχω να φλερτάρω 16 χρόνια. Επειδή τώρα είναι που χωρίζουν όλες, μετά τα 40, είμαστε σε μια ηλικία πολύ μεταβατική, που δε ξέρω τι συμβαίνει. Η γυναίκα έχει μπει πολύ ενεργά στον χώρο εργασίας που δεν έχει πια ανάγκη τον άντρα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι εύκολη η σχέση, η συγκατοίκηση, υπάρχει μια φθορά» δήλωσε η Θάλεια Ματίκα.
«Το ταμπού του διαζυγίου επίσης έχει σπάσει τώρα πια. Τότε έμεναν οι άνθρωποι και δε χώριζαν ενώ έπρεπε να έχουν χωρίσει. Εγώ έχω πάρα πολλούς φίλους που λένε: μακάρι να είχαν χωρίσει τότε οι γονείς μου» παραδέχεται χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
«Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος είναι μια νομική κάλυψη για ανθρώπους που θέλουν να είναι μαζί για να καλύπτονται νομικά σε ένα πλαίσιο» υπογραμμίζει επί του θέματος η Θάλεια Ματίκα.
