Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Στην τηλεόραση θα ξανασυνεργαζόμουν με όλους για να τους αποδείξω ό,τι δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως πιστεύουν”

Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Σε διαδικτυακή εκπομπή μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την καθημερινότητά της με τα δυο παιδιά, αναφέρθηκε στα λάθη της, στον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά για τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, δήλωσε:

«Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, ειλικρινής. Έχει πολλά στοιχεία από τον μπαμπά μου. Είναι πολύ τρυφερός και ντροπαλός, κάτι που ο κόσμος μάλλον το έχει καταλάβει. Μου σχολιάζουν ότι δε χαμογελάει πολύ αλλά το κάνει από συστολή γιατί δεν είναι και ο χώρος του. Εμένα αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι ζηλιάρα αλλά σε νορμάλ πλαίσια. Δε ψάχνω κινητά γιατί δεν είναι ωραίο, είναι παραβίαση. Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Γι’ αυτό καλύτερα να μην ψάξεις».

Και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ καλά. Πάντοτε βρίσκω τον τρόπο να είμαι πλήρης. Η στιγμή που θα διαβάσω το παραμύθι στον γιο μου και θα είμαι εκεί, εκείνη την ώρα και έχω αυτή τη πολυτέλεια, είναι σίγουρα μια στιγμή ευτυχίας».

 

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, μη με καις” – Η αντίδρασή της σε ερώτηση

 

Στην συνέχεια τόνισε η παρουσιάστρια:

«Είμαι άνθρωπος που αναγνωρίζω τα λάθη μου αλλά δε λέω εύκολα συγγνώμη γιατί δε θέλω να χαλάω και την αξία της λέξης. Αν όμως κάνω κάτι λάθος και το πιστέψω, θα ζητήσω συγχώρεση».

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη:

«Με την Ελένη Μενεγάκη έχουμε πολύ καλή σχέση, αν χρειαστεί να την πάρω τηλέφωνο, θα το κάνω. Έχουμε ανταλλάξει ευχές σε γεννητούρια και γιορτές. Στην τηλεόραση θα ξανασυνεργαζόμουν με όλους για να τους αποδείξω ό,τι δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως πιστεύουν, γιατί τώρα είμαι ελεύθερη, δεν υπάρχουν άνθρωποι να κανονίζουν για μένα. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν έχω συνεργαστεί ποτέ, έχει μιλήσει πολλές φορές άσχημα για μένα, μόνιμα μιλάει άσχημα για εμένα, μόνιμη στήλη. Σίγουρα τον σέβομαι για τα χρόνια του και την πορεία του αλλά εγώ έχω μια άλλη ματιά που δε ξέρω αν θα ταίριαζε με την πιο παλιά τηλεόραση. Εκπροσωπεί κάτι άλλο».




Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί