Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος την Παρασκευή το απόγευμα.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του αλλά και για την προσωπική του ζωή.
Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά που έκανε στη γέννηση της κόρης του, Ελένης, η οποία γεννήθηκε 14 Φεβρουαρίου:
«Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι είμαι ο τραγουδιστής του έρωτα» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.
Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: “Ο Αντώνης Ρέμος θα πάρει μια απόφαση για την καριέρα του που θα αιφνιδιάσει τους πάντες”
«Δούλευα στον Διογένη, ήταν οι μέρες που θα ερχόταν η Ελένη μας και λέω στον γιατρό, σε παρακαλώ πολύ να μην είναι Παρασκευή – Σάββατο που δουλεύω, να μην έχω όλο αυτό το θέμα με τα κανάλια… Λες και το σημαδέψανε! Παρασκευή βράδυ την έπιασαν οι πόνοι και μου λέει “Αντώνη έλα, ετοιμάσου να σε κάνω πατέρα”.
Εγώ τελείωνα στις 05:30 το πρόγραμμα. Τους λέω στις 04:30, συγγνώμη, φεύγω, πάω να γίνω πατέρας. Βάζω την κουκούλα και φεύγω με τα πόδια και πάω δίπλα στο μαιευτήριο. Στις 09:30 μου λένε σήκω και στις 10:20 βγήκε η Ελενίτσα μας» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής και συνέχισε:
«Ήμουν μέσα στον τοκετό και θυμάμαι το πρώτο πράγμα που με ρώτησε η Υβόννη ήταν: Έχει όλα τα δάχτυλα; Και της λέω Τι θα βγει, ψάρι με βράγχια;».
![](https://www.media.gr/wp-content/uploads/2023/03/media-1.png)