Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιώργος Πανόπουλος είχαν μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα σε vidcast και το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό Σουσου» συζήτησαν για όσα είπε.
Ο εκδότης αναφέρθηκε στις κατηγορίες που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την επαγγελματική του δραστηριότητα λέγοντας:
«Θέλω να θυμίσω πως όταν έπαθα την χρεοκοπία, άκουσα πάρα πολλά αλλά άκουσα και από δεξιούς, που έγραφαν τότε, ότι με το ΚΛΙΚ από το ’87 ήμασταν και ήμουν και γω προσωπικά υπεύθυνος για την αύξηση της ομοφυλοφιλίας στην Ελλάδα. Επειδή ήμασταν φιλικοί σε όλα αυτά τα φαινόμενα. Το να μην καταλαβαίνεις ότι το γκέι είναι μια κανονικότητα, κάποιοι γεννήθηκαν έτσι και κάποιοι αλλιώς αλλά είμαστε το ίδιο ακριβώς πράγμα, θα μπορούσε να συμβεί.
Ακούς έναν ακροδεξιό να καταγγέλλει και δεν καταλαβαίνει, μες στην πλήρη άγνοια κατά πάσα πιθανότητα, ότι θα μπορούσε να είναι το παιδί του. Τι θα έκανε δηλαδή; Θα το πυροβολούσε στα μάτια; Θα μπορούσε να είναι το παιδί του καθενός. Επίσης, οι τρανς δεν είναι κάτι το οποίο είναι καινούργιο. Όλα αυτά δεν προέκυψαν τώρα. Είχαμε φιλοξενήσει 100 φορές στα περιοδικά, εγώ είχα φιλοξενήσει και στην τηλεόραση» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.