Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου – Γρηγόρης Γκουντάρας: Η αιχμηρή απάντησή τους στον Γιώργο Τσαλίκη

“Επί ενάμιση χρόνο έβγαινε και με έβριζε σε όλα τα κανάλια!”

Το πρωί της Τετάρτης στην «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσαν τη δική τους απάντηση στον Γιώργο Τσαλίκη, μετά από όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα για τους ίδιους.

Οι δύο παρουσιαστές ξεκαθάρισαν τη θέση τους για το παρασκήνιο σχετικά με τις τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στους ίδιους και εκείνον

«Εμένα μεγάλη μου χαρά να έρθει εδώ ο Γιώργος – και φαντάζομαι και ο Γρηγόρης δεν θα έχει πρόβλημα – αλλά δεν θα έρθει, αν κρίνω από αυτά που είπε χθες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου προλογίζοντας το θέμα.

«Να ξεκαθαρίσω ότι κι εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Γιώργο, δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί του. Ίσα-ίσα κιόλας που δεν ξεχνώ και το ‘χω πει και δημόσια, με έχουν καλέσει δύο φορές χωρίς κάμερες να πάω σε κάποια παιδάκια τα Χριστούγεννα να δώσουμε δώρα. Είναι ένας άνθρωπος που αφιλοκερδώς το κάνει και αυτό τον τιμά, έχει μια πολύ καλή ψυχή. Είναι οικογενειάρχης» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Από ‘κει και πέρα, δεν έχω κάτι προσωπικό αλλά αυτό που λέει προσβάλλει τον Γρηγόρη. Ποτέ δεν μου είπε ο Γρηγόρης να τον στηρίξω ή να πω κάτι αρνητικό για τον Τσαλίκη για λογαριασμό του. Το ότι εγώ θα στηρίξω τους συνεργάτες μου είναι αυτονόητο, εγώ απέναντί τους είμαι σπαθί» ξεκαθαρίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει λίγο ο Γιώργος Τσαλίκης να δει ότι πάντα εξυφαίνει σενάρια ότι τα πάνελ και οι δημοσιογράφοι πάνε να του κάνουν κακό. Μπορεί και ο ίδιος να έχει κάνει κάπου λάθος. Θα περίμενα να πει μια συγγνώμη τότε με τον Μύλο των Ξωτικών, δεν το καταλαβαίνει και δεν το έκανε ποτέ.

Δεν έχω ανάγκη να με στηρίξει κανένας! Μπορώ και στηρίζω μόνος μου τον εαυτό μου! Θα τα ξεχάσουμε όλα; Επί ενάμιση χρόνο έβγαινε και με έβριζε σε όλα τα κανάλια! Βγάζει σενάρια συνομωσίας, δεν είναι τόσο μεγάλα τα πράγματα! Δεν θα πειράξω ποτέ κανέναν στη ζωή μου αλλά δεν θέλω να πειράξει και κανένας! Δεν θέλω καμία συγγνώμη, δεν θέλω καμία σχέση! Με ενόχλησε η συμπεριφορά του και την πλήρωσα εγώ και η οικογένειά μου!» είπε κλείνοντας ο Γρηγόρης Γκουντάρας.




Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version