Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χαμός στο “Happy Day” – “Μου στέλνει κάθε μέρα τηλεθεατής για τα πόδια μου”

“Βάλτε ένα κόκκινο Χ στο πάνω μέρος της οθόνης”

Το πρωί της Παρασκευής, μια αποκάλυψη που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day» άναψε «φωτιές» για τα μηνύματα που δέχεται από τηλεθεατή της εκπομπής.

Αφορμή στάθηκε η ατάκα του Αλκιβιάδη Αϊβάζη, αδελφού του γνωστού ηθοποιού, Γιάννη Αϊβάζη, για τις περισσότερες κατακτήσεις που είχε εκείνος στο φλερτ σε σχέση με τον αδελφό του.

«Ξέρεις τι μου αρέσει; Η αυθόρμητη απάντηση. “Ποιος τα πήγαινε καλύτερα στο φλερτ;” – “Εγώ”. Αυτό ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις, είναι χάρισμα» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Εγώ θα την πω την κρυάδα μου: ο πιο ωραίος δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ» σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς, με την παρουσιάστρια να αντιδρά.

«Αν είναι δύο πολύ ωραίες γυναίκες, η μία κουκλάρα αλλά με λιγότερη αυτοπεποίθηση και μία λιγότερο εμφανίσιμη αλλά με περισσότερο δυναμισμό. Ποια παρατηρείς στον χώρο;» τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με το πρώην μοντέλο να της απαντά:

«Ποια έχει πιο ωραία δάχτυλα».

«Α βγάζεις γούστα το ’25. Αυτό δεν μας το είχες πει. Μήπως είσαι από αυτούς που έχουν ψεύτικα προφίλ και γράφεις σε κοπέλες στα σχόλια στα social να φοράνε mules;» σχολίασε με χιούμορ η οικοδέσποινα.

«Έχω έναν άνθρωπο, ο οποίος μου στέλνει μέρα παρά μέρα στο email και μου σχολιάζει τα παπούτσια, μου λέει να φοράω πιο συχνά mules, πέδιλα» αποκάλυψε στη συνέχεια του χαριτωμένου διαλόγου η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να ενίσταται.

«Γιατί, ρε Δημήτρη, μη χειρότερα; Σιγά μωρέ! Γιατί να ντραπεί να πει για το παπούτσι; Αφού θα σου το βγάλει! Δώσε ικανοποίηση στον κόσμο!» του είπε στο ίδιο ύφος ο Κώστας Φραγκολιάς, προκαλώντας το γέλιο των συνεργατών του.

«Ομοϊδεάτης! Εσύ είσαι αυτός;» τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό που κοιτάζω σε μία κοπέλα δεν μπορώ να το πω, οπότε είπα αυτό (σ.σ για τα δάχτυλα). Δεν είμαι με τα δάχτυλα εγώ, δεν έχω τέτοια θέματα» παραδέχθηκε το πρώην μοντέλο.

«Βάλτε ένα κόκκινο Χ στο πάνω μέρος της οθόνης» είπε κλείνοντας το θέμα η Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί