Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε την Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Παρασκευής στην “Super Κατερίνα”.
Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», ενώ αποκάλυψε πως έχει λάβει απειλητικά μηνύματα από Έλληνα παρουσιαστή εξαιτίας μίας κριτικής που είχε γράψει η ίδια για εκείνον.
«Ιδανικά – και είναι κάτι που το λέμε όλοι – δεν θα θέλαμε να προστεθεί κανείς στην παρέα του Happy Day. Ωστόσο, όποιος κι αν έρχεται έχει να λέει το πόσο ωραία πέρασε. Είμαστε μια παρέα με τις εντάσεις μας αλλά δεν μένει κάτι, όπως έρχεται η ένταση φεύγει κιόλας» δηλώνει η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Έχω δεχθεί τηλεοπτική πρόταση όλα αυτά τα χρόνια, η οποία μπορεί να ήταν και τελείως επάνω μου. Έμεινα όμως στο Happy Day, γιατί περνάω καλά. Έχω πει ότι και φέτος, αν δεν ήμουν σε αυτή την εκπομπή, θα προτιμούσα να είμαι σπίτι μου. Το λέω ειλικρινά και το πιστεύω» τόνισε η δημοσιογράφος.
«Το ουδείς αναντικατάστατος δεν το πιστεύω, παρότι συμφέρει κάποια στελέχη της τηλεόρασης. Δεν μου λείπει κάποιος τηλεοπτικά, ποτέ δεν μου έλειπε. Θεωρώ πως ό,τι συμβαίνει συμβαίνει για κάποιον λόγο» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Φυσικά και μου έχει επιτεθεί λεκτικά παρουσιαστής για κριτική που έχω γράψει ή έχω πει. Τα κρατάω τα μηνύματα. Δεν άρεσε η κριτική και υπήρξαν μηνύματα που τα κρατάω» αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Τίνα Μεσσαροπούλου.
