Showbiz

Νίκος Γκάνος: “Δεν μετανιώνω που μπήκα μπροστά στην κάμερα της Ναταλίας Γερμανού, με έφεραν σε αυτό το σημείο”

Δείτε το βίντεο

Ο Νίκος Γκάνος μίλησε στην κάμερα του “Happy Day” και αναφέρθηκε στην… άβολη στιγμή του παρελθόντος καθώς και την απιστία.

Πιο συγκεκριμένα, για την στιγμή που βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της Ναταλίας Γερμανού για να ζητήσει την κάμερα στον ίδιο, ο Νίκος Γκάνος είπε:

“Το βλέπω αυτό το περιστατικό και είναι αστείο. Δηλαδή ακόμα το ανεβάζουν στα social τύπου mood και βάζουν αυτό. Γελάω και γω αλλά, αν με ρωτάς αν το μετανιώνω, όχι”.

“Δεν το μετανιώνω γιατί τότε σκεφτόμουν έτσι και υπήρχε λόγος που σκεφτόμουν έτσι. Με έφεραν δηλαδή σε αυτό το σημείο οπότε δεν το μετάνιωσα. Τώρα πια όμως είναι ένα αστείο. Δηλαδή το βλέπω και γελάω πραγματικά”.

“Φυσικά και έχω απιστήσει. Το μετάνιωσα αλλά, για να φτάσεις στο σημείο να απιστήσεις, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά” συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Γκάνος σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του Alpha.

“Το σ… νομίζω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση αλλά μετά από κάποιο καιρό δεν νομίζω ότι παίζει τον ίδιο ρόλο. Μετά είναι το πως μπορείς να συνυπάρχεις με τον άλλον και να κάνεις παρέα. Πρέπει να μπορείς να είσαι φίλος με τη σχέση σου, να κάνεις παρέα, να περνάς καλά και να μην βαριέσαι”.




Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version