Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Καίτη Φίνου για Πανταζή: “Υπάρχει κάτι που που πρέπει να εξομολογηθώ στον ίδιο, αφορούσε το παιδί που είχα μείνει έγκυος”

“Πιστεύει κάτι άδικα, πολλά πράγματα του είπαν λάθος”

Η Καίτη Φινου μίλησε στην “Super Κατερίνα” με ιδιαίτερη συγκίνηση για τον Λευτέρη Πανταζή.

Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός θέλησε να μιλήσει με συναισθηματική φόρτιση για τα λάθη που νιώθει να είχαν μεταφερθεί στο παρελθόν στον τραγουδιστή σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Ειδικότερα, η Καίτη Φίνου είπε:

“Ήταν η πιο ήσυχη και ήρεμη σχέση που είχα στη ζωή μου. Δεν μαλώναμε, αυτό με εκνεύριζε λίγο με τον Λευτέρη. Δεν καταλάβαινα αν ήταν ερωτευμένος μαζί μου ή δεν ήταν. Όταν κάτι τον ενοχλούσε ή ζήλευε, δεν μίλαγε καθόλου ενώ εγώ του έκανα ζήλιες. Ξέρεις τι θράσος είχαν πάντα οι θαυμάστριες; Δηλαδή μπορεί να καθόμουν στο καμαρίνι μαζί του και να με σπρώχνουν εμένα από την καρέκλα για να τον αγκαλιάσουν”.

 

Δείτε επίσης: Ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογείται για την Κόνι Μεταξά: “Στην καραντίνα γνώρισα το παιδί μου”

 

“Υπάρχει κάτι που που πρέπει να εξομολογηθώ αλλά θα το πω στον ίδιο. Πιστεύει κάτι άδικα. Θα περίμενα από τον Λευτέρη να μου κάνει ένα τηλέφωνο ή να μου ζητήσει να βρεθούμε, χωρίς να μας δει κόσμος, για να του εξηγήσω όλη εκείνη την ημέρα τι έγινε και ποιος έφταιγε. Αφορούσε το παιδί που είχα μείνει έγκυος, τίποτα άλλο δεν έχω να πω. Αλλά είναι λάθος, πολλά πράγματα του είπαν λάθος. Με έκαναν και μένα να πιστέψω σε κάποια πράγματα και πήγαινα να κάνω ένα λάθος αλλά δεν έγινε και δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό” πρόσθεσε, συγκινημένη, η δημοφιλής ηθοποιός.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, δε, ο Λευτέρης Πανταζής πήρε τον λόγο και θέλησε να τονίσει τα εξής.

“Θυμάμαι πως τότε με πήρε μια ηθοποιός, νομίζω η Τιτίκα Στασινοπούλου και μου είπε «από την κούραση και από τις πρόβες, της έπεσε το παιδί». Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ τότε και δεν ξέρω γιατί νιώθει ότι εγώ της κρατάω κακία. Δεν ξέρω τι της είπαν, δεν ξέρω αν συνέβη κάτι τέτοιο, πρώτη φορά την ακούω. Θέλω να της πω ότι την αγαπώ, την σέβομαι και την ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε. Ας ήταν και μερικές κακές, γιατί αυτές είναι το αλατοπίπερο”.

 

Δείτε ακόμη: Κόνι Μεταξά: Έμεινε από βενζίνη και ο Λευτέρης Πανταζής έφτασε έξαλλος με το μπιτόνι (Βίντεο)

 




Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου