Showbiz

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: “Αισθανόμουν ότι χάνομαι και η αγωνία μου ήταν μη ‘φύγω'”

“Από την άλλη αισθανόμουν ότι έπρεπε να σταματήσω να υποφέρω”

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στο “Στούντιο 4” και μίλησε μεταξύ άλλων για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Παρότι οι περιγραφές της είναι σοκαριστικές, η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν ήθελε να μπει σε πιο ευαίσθητες λεπτομέρειες, για να μην τις ακούσουν οι γιοι της, Νικήτας και Άρης.

“Σωματικά δεν έχω συνέλθει. Το αναφυλακτικό σοκ κάνει τον οργανισμό να καταρρεύσει και κινδυνεύεις σοβαρά βέβαια. Σιγά-σιγά ανακτώ τις δυνάμεις μου. Και ψυχολογικά με έχει ρίξει όμως, μπορεί να είναι μετατραυματικό στρες, γιατί “φεύγεις” κι έρχεσαι. Αυτό είναι ένα χτύπημα στον πυρήνα σου. Θα μπορούσα να μην είμαι. Ήταν τόσο σοβαρό” δήλωσε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Στη συνέχεια μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά τη στιγμή που κατέρρευσε:

“Πήγα να κάνω μία εξέταση και έπρεπε να μου δώσουν μέθη. Όταν μου έβαλαν το αντιβιοτικό -νομίζουμε γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει η έρευνα- δεν θυμάμαι τίποτα, κατέρρευσα. Συνήλθα μετά από 31 ώρες στην εντατική. Το κατάλαβαν αμέσως, δεν είχα σφυγμό, κατέρρευσε το σύστημα”.

“Δεν ξέρω αν έχω συναίσθηση ποιας στιγμής που ήταν ότι καίγομαι. Προφανώς το κάψιμο ήταν ένδειξη της αλλεργίας μου, αυτό είπε ο αλλεργιολόγος μου. Είχα την αίσθηση ότι εδώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, γιατί υπέφερα, πριν ακόμα ξυπνήσω. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, δεν θέλω να πω πράγματα που μπορεί να ακούσουν τα παιδιά μου, παρόλο που το έμαθαν κι εκείνα” συμπλήρωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

“Ο μεγάλος γιος μου ήρθε μετά από λίγες ώρες στο νοσοκομείο και σοκαρίστηκε. Ο άλλος μου γιος δεν ζει στην Ελλάδα, ήταν στο γραφείο και τρελάθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει, αν έπρεπε να έρθει. Ήταν πολύ σοβαρό, η αλλεργία από φάρμακο μπορεί να σε στείλει. Όταν συνήλθα μου είπαν τα κορίτσια ότι έφυγα και ξαναήρθα. Αισθανόμουν ότι χάνομαι και η αγωνία μου ήταν μη “φύγω”, αλλά από την άλλη αισθανόμουν ότι έπρεπε να σταματήσω να υποφέρω” κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version