Showbiz

Γιώργος Λιάγκας για Καπουτζίδη – Σεργουλόπουλο: “Δεν μπορούμε να στοχοποιήσουμε τους ομοφυλόφιλους που δεν βγαίνουν να το πουν”

Δείτε το απόσπασμα

Το πρωί της Παρασκευής στο “Πρωινό” μίλησαν για όσα είπαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Γιώργος Καπουτζίδης στο “Πρωίαν σε είδον” χθες Πέμπτη 24/10.

Με αφορμή τη φράση που είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης “έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε” τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Καπουτζίδης: “Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε”

 

Είχε προηγηθεί βίντεο με σχετική δήλωση που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Αυτό που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης μου κακοφάνηκε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει μάχες από τη δεκαετία του ’70, που ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το coming out σου. Είναι γνωστό ότι είμαι ένα από αυτά τα πρόσωπα. Φάγαμε πάρα πολύ ξύλο. Όταν οι άνθρωποι έχουν δώσει μάχες, είναι λίγο περίεργο να λέει μόνο εμείς οι δύο είμαστε” είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Δείτε ακόμη: Φώτης Σεργουλόπουλος – Γιώργος Καπουτζίδης: “Έχουμε καθίσει εκεί για να μας βλέπουν μες τη μούρη τους και να μας τα λένε κατάμουτρα”

 

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε:

“Γιατί πρέπει ένας διάσημος σώνει και ντε να πάει στη Βουλή; Εγώ υποκλίνομαι στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο για την ακτιβιστική τους δράση πάνω στο θέμα αυτό, όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι μόνο εμείς είμαστε, ότι υποχρεούται κάθε ομοφυλόφιλος σε αυτή τη χώρα να βγει και να το δηλώσει. Δεν υποχρεούνται όλοι οι ομοφυλόφιλοι να βγουν να το πουν. Δεν μπορούμε να στοχοποιήσουμε τους ομοφυλόφιλους που δεν βγαίνουν να το πουν”.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version