Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης για Γιώργο Μαυρίδη: “Έχουμε αρχίσει τα πειράγματα σαν να είμαστε πάλι έφηβοι, με τον καιρό και με τα ταξίδια, αυτό θα δυναμώσει”

“Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε πριν από 10 χρόνια”

Με αφορμή την επανένωσή του με τον Γιώργο Μαυρίδη και το νέο τους ταξιδιωτικό project «Reunion» ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση.

Αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι ίδια με αυτή που είχαν στο «World Party», ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων που πέρασαν από τότε, η επαφή τους είχε διακοπεί για μεγάλο διάστημα και η επικοινωνία τους πέρασε από διάφορες φάσεις.

Μιλώντας στο Breakfast@Star, ανέφερε:

«Το “Reunion” ξεκίνησε ως ιδέα όταν αρχίσαμε και πάλι να μιλάμε με τον Γιώργο μετά από μια μεγάλη περίοδο που δεν επικοινωνούσαμε. Ήταν αναμενόμενο ότι, επειδή έχουμε το “μικρόβιο” μέσα μας, θα συζητήσουμε ξανά για το ταξίδι. Έπειτα η ιδέα έγινε σχέδιο, και το σχέδιο πράξη, και τώρα βρισκόμαστε στην Ουγκάντα, στο πρώτο μας ταξίδι για το Reunion».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Στην αρχή είχα ένα άγχος για το πώς θα λειτουργήσει αυτό. Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε πριν από δέκα χρόνια. Έχουμε να τα πούμε αρκετό καιρό, αλλά μέσα σε λίγες μέρες έχουμε ήδη αφεθεί. Έχουμε ήδη αρχίσει τα πειράγματα, σαν να είμαστε πάλι έφηβοι. Με τον καιρό και με τα ταξίδια, αυτό σίγουρα θα δυναμώσει».

Τέλος, δήλωσε έτοιμος να ζήσει ό,τι προκύψει στο Reunion.

«Ό,τι κι αν φέρει το επόμενο ταξίδι, ό,τι κι αν φέρει το Reunion, εγώ είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να το ζήσω», ανέφερε κλείνοντας ο Σάκης Τανιμανίδης.




Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version