Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρίσλα Γεωργακοπούλου για Κατερίνα Παπακωστοπούλου: “Αντικαταστάτρια; Δεν είναι ωραίο να το λέμε αυτό…”

“Το καλοκαίρι πέρασε και μαζί του πήρε όλα όσα συνέβησαν”

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και απάντησε για την αποχώρησή της από την “Super Κατερίνα“.

Η δημοσιογράφος αντέδρασε όταν άκουσε από τον ρεπόρτερ τη λέξη “αντικαταστάτρια” για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, που εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

“Αντικαταστάτρια; Δεν είναι ωραίο, παιδιά, να το λέμε αυτό για ανθρώπους. Ας πούμε «συνεργάτιδα» καλύτερα. Είναι μια χαρά κι εγώ είμαι πάρα πολύ καλά και προετοιμάζομαι για τα επόμενα. Σχεδόν δεν παρακολουθώ καμία πρωινή εκπομπή, γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Έχω κι άλλα πράγματα να κάνω” δηλώνει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

“Απάντησε η Κατερίνα σε αυτό; Το ξεκαθάρισε; Τελείωσε” απαντά η δημοσιογράφος για τους αποδέκτες της ατάκας περί «τοξικότητας» που ανέφερε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου

 

“Το καλοκαίρι πέρασε και μαζί του πήρε όλα όσα συνέβησαν. Δεν θα το εξυπηρετήσω να το πω αυτό, γιατί δεν με αφορά να συζητηθεί τίποτα, να «κιτρινίσει» κάτι, να το πάρει κάποιος αλλιώς και να δημιουργούνται προβλήματα σε ανθρώπους. Το συμβόλαιό μου με την Barking Well συνεχίζεται κανονικά, το λέμε συνέχεια και το έχει πει και ο Νίκος Κοκλώνης” υπογραμμίζει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για το παρασκήνιο της αποχώρησής της από την πρωινή εκπομπή του Alpha.




Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου