Showbiz

Κατερίνα Μισιχρόνη: Η απίστευτη περιπέτεια που είχε στην Αίγυπτο – “Μας είχαν πάει κρατητήριο για δύο μέρες, μας πέρασαν για κατάσκοπους”

Η Κατερίνα Μισιχρόνη την «έβγαλε» στο κρατητήριο

Η Κατερίνα Μισιχρόνη με αφορμή την συμμετοχή της στην σειρά «Ταμπού» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη της, στα ταξίδια, αλλά και στην περιπέτεια που είχε σε ένα από αυτά.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι, στην Αίγυπτο που είχε ταξιδέψει στο παρελθόν, βρέθηκε ξαφνικά στο «κρατητήριο». Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Μισιχρόνη

«Αγαπώ πολύ τα ταξίδια. Αγαπώ πολύ την αίσθηση της φυγής. Μου αρέσουν πολύ τα αεροπλάνα, τα τρένα, όλα τα μεταφορικά μέσα. Το είχα πάντα να θέλω να ανακαλύψω τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι έχω ταξιδέψει πολύ μόνη μου, και με παρέα, και με μεγάλη παρέα και πιο μικρή παρέα. Τα ταξίδια που έκανα μόνη μου το έχω απολαύσει πάρα πάρα πολύ. Τελικά δεν ήμουν ποτέ μόνη μου, ξεκινούσα μόνη μου αλλά…» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Μισιχρόνη.

«Από τα αγαπημένα μου πράγματα είναι να οργανώνω ταξίδια… Επειδή είμαι λίγο εξωστρεφής γνωρίζω κόσμο στα ταξίδια.

Το πιο επικίνδυνο που μου έχει συμβεί, το οποίο αποδείχθηκε αστείο, ήταν στην Αίγυπτο που μας σταμάτησαν και μας πήγαν σε ένα κρατητήριο γιατί θέλαμε να πάμε στο Blue Lagoon στην Ερυθρά Θάλασσα, και έπρεπε να περάσουμε από μια περιοχή με τις φίλες μου λίγο επικίνδυνη, στην οποία έχει στρατό. Θεώρησαν ότι επειδή είμαστε από την Ευρώπη, είμαστε κατάσκοποι και κάτι θέλουμε. Κάπως μας μαζέψαν και μας πήγαν στο κρατητήριο. Μείναμε δυο μέρες εκεί, είχαμε χαρτιά, επικοινωνήσαμε με την Πρεσβεία να εξηγήσουμε τι έχει συμβεί» αποκάλυψε η Κατερίνα Μισιχρόνη.

Το spoiler της Μισιχρόνη για το «Ταμπού»

Η Φαίη Σκορδά θέλησε όμως να μάθει περισσότερα και για τον εκβιασμό του Λουκιανού (Μέμος Μπεγνής). «Εγώ με τον Λουκιανό είμαι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Κάποια στιγμή ο γάμος μας θα διαταραχθεί σοβαρά επειδή θα δω κάτι. Κι αυτό θα είναι ένα breaking point», αποκαλύπτει η Κατερίνα Μισιχρόνη.
«Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι ζηλιάρα γιατί μεγαλώνοντας έχω καταλάβει ότι είναι προσωπική επιλογή του άλλου» σημειώνει. «Πιο παλιά, μια φορά έχω πάρει κινητό. Έχω πάρει γιατί καιγόμουνα μέσα μου. Δεν είναι τυχαίο ότι με τη συγκεκριμένη περίπτωση που έφτασα σε αυτό, που ένιωθα απαίσια με τον εαυτό μου, το έκανα γιατί ένιωθα ότι υποβόσκει κάτι. Πληγώθηκα πάρα πολύ, είχα πέσει στα πατώματα» είπε.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version