Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος – Γιώργος Καπουτζίδης: “Έχουμε καθίσει εκεί για να μας βλέπουν μες τη μούρη τους και να μας τα λένε κατάμουτρα”

“Θα πω ένα περιστατικό όταν ήμασταν στα θεωρεία της Βουλής…”

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχτηκαν τον Γιώργο Καπουτζίδη υποδέχθηκαν σήμερα στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον”.

Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής και οικοδεσπότης θυμήθηκε μια στιγμή μεταξύ τους όταν βρίσκονταν και οι δύο στα θεωρεία της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

“Ο Γιώργος έχει την ικανότητα οποιαδήποτε στιγμή έντασης ή συγκινητική, πετάει μια ατάκα και γίνεται αστείο. Και θα πω ένα περιστατικό όταν ήμασταν στα θεωρεία της Βουλής… Ήταν το νομοσχέδιο για το γάμο και αφού έχουμε ακούσει πολύ φρικτά πράγματα από συγκεκριμένους βουλευτές… Τα έχουμε ακούσει και έχουμε καθίσει εκεί για να τα ακούσουμε και να μας βλέπουν μες τη μούρη τους και να μας τα λένε κατάμουτρα. Κακοποιητικά κλπ…” είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε:

“Και βγαίνει ο Σπύρος Μπιμπίλας και μιλάει πολύ έντονα για τη ζωή του και το συναισθηματικό του κομμάτι. Και είμαστε όλοι με ένταση, υπήρχε πολύ μεγάλη συγκίνηση. Κι επειδή εγώ του έχω πει του Γιώργου ότι μικρός δεν είχα δυσκολίες μεγάλες (σε σχέση με τους γονείς του) και όπως είμαστε συγκινημένοι, γυρνάει και μου λέει «απορώ με εσένα, πώς πέρασες έτσι ζάχαρη;»”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version