Showbiz

Φάνης Μουρατίδης: “Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα σώβρακα, ψάχνω να βρω βρακί να βάλω και δεν έχω”

“Τους κυνηγάω κάθε τρεις και λίγο”

Το πρωί της Πέμπτης ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε στο πλατό του “Happy Day” και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την ζωή και την καριέρα του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τους δυο αγαπημένους του γιους, μεταξύ άλλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φάνης Μουρατίδης εξομολογήθηκε:

“Τώρα ζούμε την φάση της εφηβείας τους, την φάση που τους βλέπουμε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που είναι να γίνουν αντράκια κανονικά. Το να μπουν, ας πούμε, στο μπάνιο και να βγουν μετά από δυο ώρες είναι αυτονόητο γιατί όσοι τα περάσαμε, τα ξέρουμε. Και εμείς μια από τα ίδια κάναμε, δεν κάναμε κάτι διαφορετικό”.

 

Δείτε επίσης: “Money Drop”: Η ερώτηση που “γκρέμισε” το πλατό – “Το μέγεθος μετράει και στην απόφαση”

 

“Ας πούμε, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα σώβρακα γιατί έχω χάσει πολλά σώβρακα μου κατά καιρούς. Ψάχνω να βρω βρακί να βάλω και δεν έχω! Έτσι, πολλές φορές κυκλοφορώ σαν την άδικη κατάρα! Βγαίνω για ένα βρακί τελοσπάντων, που τα μαζεύω και τα κρύβω τα βρακιά μου, λέω… Παναγία μου, μην μου τα πάρουν”.

“Ναι, δηλαδή κάνουμε μια τέτοια πλάκα μεταξύ μας και τους κυνηγάω κάθε τρεις και λίγο. «Ρε, χωρίς βρακί με αφήσατε, που θα πάω ο Χριστιανός» τους λέω” πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Φάνης Μουρατίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του Alpha.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version