Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: “Είναι δυνατόν; Μου έστειλαν μετά μήνυμα οι υπεύθυνοι”

Τι συνέβη;

Το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του “Κοινωνία Ώρα MEGA” η Ανθή Βούλγαρη περιέγραψε την “περιπέτεια” που είχε χθες στο σούπερμάρκετ.

Η δημοσιογράφος πήγε να αγοράσει κάποια πράγματα και επειδή είχε ουρά στα τυριά, αναγκάστηκε να πάρει ένα συσκευασμένο τυρί σε φέτες, γνωστής αλυσίδας σούπερμάρκετ.

Όταν γύρισε στο σπίτι και το άνοιξε για να το βάλει στη θήκη του και έπειτα στο ψυγείο, δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που είδε. Το τυρί ήταν μουχλιασμένο. Η ίδια έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μόλις οι υπεύθυνοι το είδαν, της έστειλαν αμέσως μήνυμα.

“Παίρνω ένα τυρί light, συσκευασμένο, ιδιωτικής ετικέτας. Πάω σπίτι και ανοίγω και τι βλέπω; Μουχλίτσα! Δεν είχε λήξει. Βαριόμουν να το πάω πίσω. Το ανέβασα στο Instagram και μου έστειλαν οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ να το πάω πίσω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα… Και ο υπεύθυνος του eshop και ο υπεύθυνος πελατών. Είναι δυνατόν να είναι αλλοιωμένο το τυρί μέσα στο σακουλάκι;” είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version