Showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Live News για το τροχαίο του πατέρα του: “Οι γιατροί μας λένε ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση”

“Έχει πολλά χτυπήματα. Επικοινωνεί και μιλάει” δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Τις πρώτες του δηλώσεις για τον πατέρα του που τον παρέσυρε αυτοκίνητο παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Live News, ο οποίος ανέφερε πως οι γιατροί τους είπαν ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

«Είναι σταθερά. Από ό,τι μας λένε οι γιατροί είναι κρίσιμη η κατάσταση. Νομίζω ότι έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Έχει πολλά χτυπήματα. Επικοινωνεί και μιλάει. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Είμαι λίγο σαστισμένος. Σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης, βρίσκεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, χθες (21/10) το απόγευμα.

Τα μοντέρνα στυλ κουζίνας που μεταμορφώνουν τα ελληνικά σπίτια – Τι είναι της μόδας φέτος;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta Post, ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και υποστηρίζεται αναπνευστικά.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version