Showbiz

Η Ζέτα Δούκα μετά τον χωρισμό από τον Μιχάλη Χατζηαντωνά: “Απολαμβάνω να είμαι χωρίς σύντροφο”

«Όταν κλείνει ένας κύκλος με έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου, δεν μου το χρεώνω ως αποτυχία. Δεν μετανιώνω τελικά. Είναι χάσιμο χρόνου», δήλωσε η Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και έκανε μια εξομολόγηση σχετικά με την ζωή της μετά τα 50, ούσα χωρισμένη, ενώ παράλληλα μίλησε για την κόρη της, αλλά και την συνεργασία της με τον Γρηγόρη Βαλτινό στη θεατρική παράσταση «Η ετυμηγορία» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η οποία κάνει πρεμιέρα από 1η Νοεμβρίου.

Η αναφορά της Ζέτας Δούκα στην ηλικία της και η εξομολόγηση μετά τον χωρισμό

«Είναι η φάση που απενοχοποιώ πολλά πράγματα. Έχω δει να αποδίδουν καρπούς κάποιες σκέψεις και προετοιμασίες ψυχικές που είχα. Αισθάνομαι υγιής και όμορφη και πως δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν. Με απασχολούν οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά αν κάποιος δεν με θέλει ή δεν συμφωνεί, δεν με απασχολεί. Δεν με απασχολεί πια η σκληρή κριτική που έκανα στον εαυτό μου» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

«Όταν κλείνει ένας κύκλος με έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου, δεν μου το χρεώνω ως αποτυχία. Δεν μετανιώνω τελικά. Είναι χάσιμο χρόνου. Απλώς πρέπει να έχεις την γενναιότητα μα πεις “έκανα λάθος”. Ο πόνος και η ματαίωση είναι κάτι που πρέπει να μπαίνεις μέσα, δεν πρέπει να το φοβόμαστε» εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα.

«Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου, χωρίς να χρειάζεται να έχω έναν σύντροφο. Τα πράγματα πρέπει να αφήνονται σε μια ροή, να έχεις εμπιστοσύνη στην καλή προετοιμασία που έχεις κάνει ως άνθρωπος και να τα αφήνεις, γιατί είναι σίγουρο ότι αν είναι να σου συμβεί κάτι καλό, θα σου συμβεί. Αναλόγως με το πώς έχει προετοιμαστεί και το τι θέλεις να υποδεχτείς στη ζωή σου, αυτό το εκπέμπεις και χωρίς να το βροντοφωνάζεις. Δεν υπάρχει κάτι που να το ζητάς πραγματικά και να μην έρθει. Δεν πρέπει να πιέζουμε τα πράγματα. Άφησε λίγο να κάτσουν τα πράγματα. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε συνέχεια σε έναν πανικό, ότι τώρα είμαι μόνη μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός για την προσωπική ζωή της.

Mιλώντας για την 8χρονη κόρη της, είπε:
«Αυτό που της δίνουμε είναι οι βασικές αξίες. Να είναι ένα χρήσιμο και καλό άτομο για την κοινωνία και για τον εαυτό της. Η Ζέτα των 25 έχει κοινά με την Ζέτα των 50 αλλά η Ζέτα των 50 είναι η καλύτερη version. Πιστεύω πως η Ζέτα των 25 θα ήταν περήφανη για την Ζέτα των 50».

Τέλος για την θεατρική παράσταση και την συνεργασία της με τον Γρηγόρη Βαλτινό ανέφερε:
«Θεατρικά ανεβαίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τη σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας. Έτσι, όπως το ανεβάζουμε, είναι καλύτερο από την ταινία. Αυτή βέβαια, είναι η προσωπική μου άποψη. Είναι ένα δικαστικό θρίλερ. Υπάρχει μία δικαστική διαμάχη που πραγματεύεται ένα ιατρικό λάθος. Όπου γιατρός αφήνει φυτό το μωρό. Από τη μία είναι η μητέρα της κοπέλας και από την άλλη, υπάρχει το νοσοκομείο. Πιστεύω πως το καλό πάντα κερδίζει αλλά θέλει αγώνα» και συνέχισε η Ζέτα Δούκα: «Χαίρομαι πολύ που συνυπάρχω μαζί του φέτος. Το είχαμε επιχειρήσει κα άλλες χρονιές αλλά δεν μπορέσαμε. Είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικό χιούμορ. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος πουν μιλάει με μεγάλη ευθύτητα και απλότητα, είναι γενναιόδωρος».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version