Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μίνως Μάτσας: Η ανακοίνωση μετά την δικαστική απόφαση για την συνεπιμέλεια των παιδιών με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Μίνως Μάτσας, μετά την δικαστική απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο για την κηδεμονία των παιδιών και της οικίας στην οποία διέμεναν μαζί όσο ήταν ζευγάρι με την Όλγα Κεφαλογιάννη, εξέδωσε μια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αυτή αναφέρει:

“Εκδόθηκε σήμερα στο πλαίσιο προσωρινής διαταγής, η απόφαση επι των δυο αντίθετων αιτημάτων ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλεια τους.

Τα ασφαλιστικά μετρά και των δυο πλευρών θα εκδικαστούν το Φεβρουάριο του 2025 και γι’ αυτό η απόφαση ρυθμίζει και μερικά καθημερινά θέματα”.

 

Η απόφαση του δικαστηρίου

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας κατέφυγαν στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό τους προκειμένου να λύσουν δύο θέματα για τα οποία διαφωνούσαν, την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους και το σπίτι όπου κατοικούσαν μαζί, μέχρι πρότινος.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της και να μετοικήσει από το μέχρι πρότινος κοινό τους σπίτι ο Μίνως Μάτσας.

Ο Μίνως Μάτσας, από την πλευρά του, ζητούσε συνεπιμέλεια των παιδιών και να μετοικήσει από το σπίτι η Όλγα Κεφαλογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκείνος είχε προπληρώσει για έναν χρόνο τα ενοίκια του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστήριο αποφάσισε ότι πρέπει να μετοικίσει ο Μίνως Μάτσας και σε ότι αφορά στα παιδιά, η προσωρινή επιμέλεια να δοθεί στην Ολγα Κεφαλογιάννη αλλά ο Μίνως Μάτσας να έχει τακτικό δικαίωμα επικοινωνίας μαζί τους και οι δύο γονείς να αποφασίζουν από κοινού για θέματα ανατροφής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των παιδιών.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια και την περασμένη Παρασκευή όπου είχε πρωτο-οριστεί η συζήτηση και χθες, ημέρα που ορίστηκε να γίνει η συζήτηση μετά την πρώτη αναβολή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου