Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς για το “I Love ΣουΚου”: “Ο ΑΝΤ1 είχε θέμα και με τους παρουσιαστές και με το πρότζεκτ”

“Δεν μπορούσε να συνεχιστεί με αυτούς τους παρουσιαστές που είχε και σε αυτό το κανάλι…”

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εκπομπή “Breakfast @ star” στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης που συμμετέχει και αναφέρθηκε και στο “I Love ΣουΚου“.

“Αγγίζουμε τη σάτιρα όσο θέλουμε και χωρίς όριο. Το όριο σταματάει όταν ο άλλος προσβάλλεται και δεν νιώθει καλά. Πρέπει να τα σχολιάζουμε όλα, να τα σατιρίζουμε όλα, χωρίς να προσβάλουμε ανθρώπους. Νιώθω πολύ συνεπής με αυτό που κάνω” είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Στην συνέχεια είπε:

“Δεν θα κάνω καθόλου τηλεόραση φέτος. Απ’ όσο ξέρω, στις αλλαγές που είχε προτείνει η Μπέττυ για την επόμενη χρονιά, αν συνεχίζαμε, είχε πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Δημήτρη Πανόπουλου. Το “I Love ΣουΚου” δεν μπορούσε να συνεχιστεί με αυτούς τους παρουσιαστές που είχε και σε αυτό το κανάλι με τις αλλαγές που ήθελε. Ο ΑΝΤ1 είχε θέμα και με τους παρουσιαστές και με το πρότζεκτ”.




 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version