Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αθερίδης: “Φοβόμαστε να φέρουμε τον εγγονό μου στην παράσταση γιατί δεν ξέρουμε μετά τι θα κάνει”

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός

Για τους προβληματισμούς που έχει σε σχέση με τα εγγόνια του αλλά και τη λατρεία που τους έχει μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αναφερόμενος στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την κόρη του Φωτεινή Αθερίδη και τον γαμπρό του Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, «Μπα – μπαμπά» ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχτηκε μεταξύ άλλων: «Είναι μιούζικαλ και αφορά οικογενειακές σχέσεις. Υποδύομαι έναν πατέρα νάρκισσο. Η κόρη μου δυσανασχετούσε μαζί μου γιατί άργησα να μάθω ένα τραγούδι».

Ο Θοδωρής Αθερίδης συνέχισε λέγοντας: «Έχω πολλές αστείες ιστορίες με τα εγγόνια μου. Ο Θοδωρής με κοροϊδεύει αλλά με αγαπάει πολύ. Μου χάιδευε την κοιλιά και έλεγε πως θα γίνω χοντρός και η μαμά του, του είπε να μην μιλάει έτσι και είπα στην κόρη μου ότι τα λέει στον παππού της».

Ο ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Ο λόγος που φοβόμαστε να φέρουμε τον Θοδωρή στην παράσταση είναι γιατί ο γαμπρός μου κάνει ένα strip show και δεν θέλουμε το παιδί να βλέπει τέτοια πράγματα γιατί θα πάρει αέρα. Και δεν ξέρουμε μετά τι θα κάνει».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου