Showbiz

Βισκαδουράκης για την γνωριμία με τη σύζυγο του: “Οι φίλες της με φλέρταραν στην αρχή, αλλά αυτή με έγραψε”

«Πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν μου έδωσε σημασία», δήλωσε

Στην Χριστιάννα Αριστοτέλους στην Κύπρο έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Δευτέρας και εκτός από τα επαγγελματικά του και την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής, αναφέρθηκε και στην πρώτη γνωριμία που είχε με την σύζυγό και μητέρα του γιου του, Κατερίνα.

Ο ηθοποιός συγκεκριμένα δήλωσε:«Γνωριστήκαμε εντελώς κατά λάθος. Οι φίλες της με φλέρταραν, αυτή με έγραψε. Κι επειδή με έγραψε αυτή, κυνήγαγα εγώ αυτή. Τα κλασσικά που κάνουν όλοι οι άντρες. Μόλις δούμε μία δύσκολη, πάμε στη δύσκολη», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ενώ πρόσθεσε για τη σύζυγό του: «Πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν μου έδωσε σημασία. Γνωριστήκαμε στον Δήμο Αναστασιάδη, αυτός μας έφερε κοντά, εκεί ερωτευτήκαμε. Είναι ο αγαπημένος μας τραγουδιστής. Ήταν στο Κολωνάκι κάθε Τετάρτη. Εγώ καιροφυλαχτούσα ο καρχαρίας κάθε Τετάρτη για έναν χρόνο», είπε με χιούμορ ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version