Showbiz

Στέλλα Καπεζάνου: Τι κάνει σήμερα το μοντέλο των 90s – “Από τότε πίστευα ότι είμαι ζωγράφος και όχι ότι θέλω να γίνω”

Το πρώην μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες στα 90s, μιλάει για τα καλλιτεχνικά της βήματα και τον ρόλο της ως μητέρα

Την γνωρίσαμε ως μοντέλο στα 90s και πλέον έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, αφού πλέον ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη την ζωγραφική.

Ο λόγος για την Στέλλα Καπεζάνου.

Η Στέλλα Καπεζάνου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωϊαν σε είδον» και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του επαγγέλματος, αυτό της ζωγράφου αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα.

«Θυμάμαι από πάντα να ζωγραφίζω γιατί όταν ήμουν πολύ μικρή έμενα με την μητέρα μου, η οποία ζωγράφιζε. Από τότε πίστευα ότι είμαι ζωγράφος και όχι ότι θέλω να γίνω», είπε αρχικά η Στέλλα Καπεζάνου.

«Τα καλά του επαγγέλματος είναι η εσωτερική πληρότητα. Όταν λείπω διακοπές και για αρκετές ημέρες με δυσκολεύει, με τρώνε τα χέρια μου, θέλω την ηρεμία μου και το στούντιο. Τα κακά του επαγγέλματος είναι αρκετά και ένα από αυτά είναι ότι δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Ταξιδεύεις χεράκι-χεράκι με την μη ασφάλεια, η οποία δεν είναι απαραίτητα ανασφάλεια», ανέφερε σε άλλο σημείο η ζωγράφος..

Τέλος, η Στέλλα Καπεζάνου μίλησε και για την μητρότητα λέγοντας: «Η μητρότητα με άλλαξε σαν άνθρωπο και σίγουρα θα με άλλαξε και στην τέχνη. Αυτά όμως, είναι τόσο σταδιακά και σε βάθος τόσων πολλών χρόνων που δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω άμεσα. Μαλάκωσε τις γωνίες μου. Οι δύο μεγάλες μου αγάπες είναι ο γιος μου και η ζωγραφική».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version