Showbiz

Ορθούλα Παπαδάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: “Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα τι είχα – Πέρασα μια τρέλα”

«Έκανα ένα βήμα πίσω όταν έχασα τον ανιψιό μου γιατί είναι αυτοάνοσο και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου», συμπλήρωσε

Η Ορθούλα Παπαδάκου σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Star, «Breakfast@star» και μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor 2023, όπου έγινε γνωστή, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την σκλήρυνση κατά πλάκα.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Ήταν μια πρόκληση για μένα πόσο θα αντέξω. Όταν βγήκα από το παιχνίδι δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση έκταση. Που το δικό μου το Survivor στον τελικό χτύπησε 90%».

Στη συνέχεια πρόσθεσε η Ορθούλα Παπαδάκου: «Ξαφνικά εκεί που με ήξεραν από τον αθλητικό χώρο με έμαθε όλη η Ελλάδα. Κάποια στιγμή επηρεάστηκα από τη δημοσιότητα και τότε σε καλούσαν παντού. Εκεί κάπου ξέφυγα και με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου. Δεν νομίζω να έμπαινα ξανά στον χώρο, δεν το έχω ανάγκη. Δεν με ένοιαζε ποτέ η προβολή! Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να μην είμαι υποχρεωμένη».

«Ο κύκλος μου σταμάτησε το 2011, κουράστηκα. Δεν υπήρξε και κάτι που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Γύρισα στο πτυχίο μου και δούλευα σε μια πολυεθνική εταιρεία. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση που έχω αφήσει ένα καλό όνομα σε έναν χώρο που είναι δύσκολος», αποκάλυψε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας της είπε: «Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα τι είχα. Πέρασα μια τρέλα. Έκανα ένα βήμα πίσω όταν έχασα τον ανιψιό μου γιατί είναι αυτοάνοσο και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Να λέμε δόξα τω Θεώ κάθε μέρα που είμαστε εδώ. Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένη τη ζωή».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version