Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: “Δεν πιστεύω σε τίποτα στη ζωή, είμαι ελεύθερος, άρα δεν έχω προκαταλήψεις”

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν καλεσμένος την Κυριακή ο Αλέκος Συσσοβίτης

O Αλέκος Συσσοβίτης, μίλησε την προσωπική του ζωή αλλά και στον ρόλο που υποδύεται στη σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 20/10 και ανέφερε αρχικά: «Όλα στον αέρα και όλα ανοιχτά, τίποτα δεν αποκλείουμε! Η ταμπέλα του εργένη και του παντρεμένου, οι περισσότεροι παντρεύονται και μετά 8 στα 10 ζευγάρια είναι στα διαζύγια. Δεν είναι ένα μοντέλο ιδανικό για μένα που θα ήθελα να το υποστηρίξω με αυτόν τον τρόπο. Δεν πιστεύω σε τίποτα σε αυτή τη ζωή! Δεν το λέω γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ιδανικά, αξίες, ηθική. Τουναντίον! Δεν έχω προκαταλήψεις, δεν προκαταβάλλω τον εαυτό μου για το αύριο. Δεν μπορώ να πω ότι για τα επόμενα χρόνια της ζωής μου θέλω ένα πράγμα και μόνο αυτό. Είμαι ανοιχτός, ζω το σήμερα και ότι είναι να έρθει, σας έρθει».

Αλέκος Συσσοβίτης: «Ήταν κίνητρο να ασχοληθώ με την υποκριτική για τη ψυχική υγεία της μητέρας μου»

«Δεν πρέπει οι ηθοποιοί να επηρεάζονται για το εάν είναι συμπαθής ο ρόλος ή όχι. Εγώ υποκρίνομαι έναν μεγαλοδικηγόρο σε ένα διοικητικό συμβούλιο ενός νοσοκομείου που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον γιατρό. Γιατί ο γιατρός έχει μια παθολογία που δεν τον αφήνει να είναι αμερόληπτος και καθόλα λογικός απέναντι στην διοίκηση μιας παθολογικής κλινικής. Παρόλα αυτά βλέπουμε στην καθημερινότητά μας τόσα άτομα να μας διοικούν, ξέρουμε τι λαμόγια είναι και όταν τους βλέπουμε είμαστε μέσα στην τρελή χαρά, τους αγκαλιάζουμε! Δεν ανοίγει καμία μύτη. Μπήκα στη διαδικασία να κάνω έναν “αντιπαθή” χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι της κοινωνίας. Ποιοι ελέγχουν τα puppets που είμαστε εμείς! Και γιατί να μην υποδυθούμε τέτοιους ρόλους; Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο αυτούς τους χαρακτήρες».

Mίλησε για τη γνωριμία του με τους αείμνηστους David Bowie και Αλέκο Αλεξανδράκη, την εποχή που ακόμα έκανε τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ και στην τηλεόραση αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον πρώτο, δήλωσε μπαίνοντας με τραγούδι του: «Αυτόν τον δίσκο τον έπαιζα ως DJ. Όταν είχα τη χαρά και την έκπληξη να τον συναντήσω, πραγματικά ήταν πολύ καθοριστική στιγμή για εμένα, και σοκαριστική ταυτόχρονα. Γνωριστήκαμε στο Παρίσι, με είχε καλέσει ο Τιερί Μιγκλέρ την εποχή που ξεκινούσα ως μοντέλο και μετά την επίδειξη πήγαμε σε prive dinner. Ήμασταν σε ένα φημισμένο κλαμπ του ’90 στο Παρίσι, με μία ροτόντα πέντε καθισμάτων, και είχαν μείνει δύο καρέκλες κενές δίπλα μου».

Η αμήχανη συνάντηση του Αλέκου Συσσοβίτη με τον David Bowie

«Ανοίγει η πόρτα, μπαίνει η Ιμάν, μπαίνει και ο Bowie και κάθεται δίπλα μου. Παγωτό ο κυρ Αλέκος! Έπαθα σοκ, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και τι να πω σε αυτόν τον άνθρωπο. Για μένα ήταν θρύλος και μία περσόνα τρομερά ιδιαίτερη, αμφίσημη, ένας δάντης-αλήτης. Ήταν απόκοσμος και την ίδια στιγμή που συναισθηματικός και γήινος. Μου λέει “Αμήχανος είσαι”, του απάντησα “Και καλά κάνω! Το να βρίσκομαι δίπλα σου είναι πολύ σημαντικό”», δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Στη συνέχεια προβλήθηκε αφιερωματικό βίντεο για τη ζωή του, μαζί με μία σκηνή από την τηλεοπτική συνεργασία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Ο Αλέκος Συσσοβίτης εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

Συγκινημένος για τη γνωριμία του με τον Αλεξανδράκη ο Αλέκος Συσσοβίτης

«Για εμένα ήταν μία πολύ κομβική στιγμή. Τότε εγώ δεν είχα κάνει τηλεόραση, πέρα από ένα αυτοτελές επεισόδιο, και μπαίνω μες στο σπίτι του αείμνηστου Αλεξανδράκη με άγχος. Κάποια στιγμή βγάζει τσάι να μας σερβίρει και παρατηρώ ότι εκείνος έχει περισσότερο άγχος από εμένα. Του έλεγε η σκηνοθέτιδα: “Συμβαίνει κάτι;” και της απαντάει “Έχω άγχος με τον νεαρό”», δήλωσε.

«Σηκώθηκα να τον αγκαλιάσω, μιλούσαμε πια στον ενικό, φτάσαμε να κάνουμε 40 λήψεις για μία σκηνή και να μου απολογείται αν τυχόν τον ταλαιπωρώ ή του τρώω το χρόνο. Δηλαδή αν είναι δυνατόν, εγώ τον ταλαιπωρούσα!», είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης, ως καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης, όπου θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, με αφορμή το δώρο της εκπομπής και τη θεατρική παράσταση «Ο Πουπουλένιος», στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Το οικογενειακό μου περιβάλλον ήταν μεταξύ ισορροπίας και ανισσοροπίας», αποκαλύπτει ο ταλαντούχος ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και στον ρόλο που υποδύεται στη σειρά του Alpha, Ο Γιατρός.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον David Bowie, ενώ απάντησε και στο αν έχει ποτέ “καβαλήσει το καλάμι”.

«Ποιοι ελέγχουν τα “puppets” που είμαστε εμείς. Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο αυτούς τους χαρακτήρες. Στην καθημερινότητά μας μάς διοικούν πολλοί, ξέρουμε τι λαμόγια είναι και όταν τους βλέπουμε τούς αγκαλιάζουμε. Δεν τους βάζουμε να τους “δικάσουμε“», τονίζει ο Αλέκος Συσσοβίτης για τους πολιτικούς.

Μίλησε επίσης για την αξέχαστη συνεργασία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ενώ απάντησε και στο εάν έχει σκεφτεί ποτέ ότι βρήκε το ταίρι του.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου