Showbiz

Λασκαράκη: Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου μπροστά στο παιδί, τους είπα “γιατί το κάνετε αυτό;”

«To πιο δύσκολο κομμάτι για την Εύα ήταν ότι αντιλήφθηκε σχεδόν μαζί με τους συμμαθητές της τις δουλειές που κάνουν η μαμά και ο μπαμπάς» είπε

Η Βάσω Λασκαράκη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Μαμά-δες» και μίλησε για την κόρη της, την Εύα, που πήγαινε στην ΣΤ’ Δημοτικού, για τον σύζυγό της, τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και για τις ισορροπίες που έπρεπε να βρουν με τον πρώην σύζυγό της «για το καλό της μικρής».

To πιο δύσκολο κομμάτι για την Εύα ήταν ότι αντιλήφθηκε σχεδόν μαζί με τους συμμαθητές της τις δουλειές που κάνουν η μαμά και ο μπαμπάς» είπε αρχικά.

«Ένα παιδί πρέπει να αποδεχτεί ότι η οικογενειακή του κατάσταση είναι γνωστή σε πολύ κόσμο. Άρχισε να το αντιλαμβάνεται από το δημοτικό και να αποφασίζει ότι μερικές φορές δεν θέλει να το ενοχλούν, αλλά είναι πολύ βαρύ.

«Είχαμε βοήθεια, είχαμε συμβουλευτεί μία ειδική παιδοψυχολόγο που μας έκανε και συμβουλευτική γονέων και βοηθούσε το παιδί σε διάφορες απορίες, και αυτό μας κράτησε συντροφιά 4 χρόνια, γιατί εγώ ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω μόνη μου, ότι θα έκανα λάθη, ότι θα έλεγα πράγματα που δεν θα έπρεπε».

Μίλησε ακόμη για τη ζωή της με τον σύζυγό της, τον Λευτέρη Σουλτάτο, και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως ζευγάρι.

«Τα παιδιά του Λευτέρη ζουν στην Κρήτη. Ο Λευτέρης όλο τον χρόνο είναι σε ένα αεροπλάνο. Πηγαινοέρχεται 3 φορές τον μήνα.

Καθώς περνάνε τα χρόνια, θεωρώ ότι είμαστε πολύ μαζί, ότι έχουμε δημιουργήσει ένα παζλ μιας οικογένειας που μας ταιριάζει και θέλουμε να είναι όπως εμείς το έχουμε φτιάξει. Δεν είναι εύκολο· καθημερινά πρέπει να στήσεις πλάτες για να μην υπάρχουν κλυδωνισμοί, όταν υπάρχουν παιδιά που πρέπει να ενωθούν οικογένειες, ακόμα και η οικογένεια που φέρεις πριν κάνεις αυτή την οικογένεια. Όλα πρέπει να στηριχτούν και να έχει ο καθένας τη θέση που του αναλογεί μέσα στο σπιτικό, το καινούριο που έχει φτιαχτεί. Ο Λευτέρης με βοήθησε σε αυτό και δεν με άφησε ούτε λεπτό να παλέψω μόνη μου, χωρίς να είναι δίπλα μου, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί, και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Τέλος, αναφέρθηκε στη φορά που εκείνη και ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, έκαναν επίσημη ανακοίνωση, όταν εξέδωσαν το δελτίο τύπου για το διαζύγιό τους.

«Η μοναδική φορά που κάναμε σύσταση ήταν όταν στείλαμε το δελτίο του διαζυγίου και δεν το στείλαμε από καπρίτσιο, λες και είμαστε το βασιλικό ζευγάρι. Το στείλαμε επειδή άνοιγε η σεζόν και είχαμε πάρα πολλές συνεντεύξεις, οπότε είχε αρχίσει να ακούγεται και θέλαμε να το πούμε ειλικρινά ότι αυτό συνέβη και θα θέλαμε να σεβαστείτε κάποια πράγματα και το παιδί.

«Είχα ζητήσει να βάζουν pixel στο παιδί μετά από ένα περιστατικό που έγινε ατυχώς σε ένα πάρτι, όπου μαθεύτηκε ότι ήμασταν εκεί, και έξω από το πάρτι ήταν πάρα πολλοί φωτογράφοι. Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου μπροστά στο παιδί και τους είπα: “Υπάρχει χαρτί, δεν μπορείτε να βγάλετε το παιδί, γιατί το κάνετε αυτό;” Ήταν η πρώτη φορά — τους έχω ζητήσει συγγνώμη — και τους είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να βγάλετε τις φωτογραφίες. Με σεβάστηκαν και δεν με ξαναενόχλησαν».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version