Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Τα υπονοούμενα δεν μου αρέσουν, δεν έχει να μου καταμαρτυρήσει τίποτα”

Εννοείται πως με έχει στενοχωρήσει, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η παρουσιάστρια του Alpha ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά το τέλος της συνεργασίας τους και τη μεταγραφή του στο MEGA στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν μιλήσει, αλλά εκείνη εξακολουθεί να τον σέβεται. Επίσης, πρόσθεσε, ότι τη στενοχώρησε πολύ η δήλωση του παρουσιαστή «Μπορώ να της καταμαρτυρήσω πάρα πολλά της Καινούργιου, δεν θα ανοίξω ποτέ το στόμα μου».

Σχετικά με το αν τον έχει παρακολουθήσει στην εκπομπή «Buongiorno» είπε: «Δεν τον έχω παρακολουθήσει, έχω δει συγκεκριμένα αποσπάσματα, μια χαρά θα είναι ο άνθρωπος. Δεν έχουμε μιλήσει. Του είχα στείλει ένα Χρόνια Πολλά το καλοκαίρι που είχε τα γενέθλιά του, μέχρι εκεί.»

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Πραγματικά εγώ δεν έχω κάτι αρνητικό με τον Ανδρέα. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ για τα χρόνια που ήταν μαζί μου και έχω πάρει πολλά πράγματα από τον Ανδρέα».

Για τη δήλωση του παρουσιαστή η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Εννοείται πως με έχει στενοχωρήσει, αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε, όλα καλά και του εύχομαι να είναι πάντα καλά. Ο Ανδρέας είναι πολύ ευφυής άνθρωπος και θέλω να πιστεύω – αυτό που είχα νιώσει εγώ – ένας άνθρωπος με όμορφη ψυχή».

Κλείνοντας είπε: «Δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει τίποτα. Αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα σε εμένα να βγει να τα πει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτά τα υπονοούμενα εμένα δεν μου αρέσουν, αν είναι κάτι, να βγει να το πει».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version