Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος σε Κώστα Τσουρό: “Να σας ευχηθώ γιατί παντρεύεστε” – “Παναγία μου!”

Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος μπέρδεψε τον Κώστα Τσουρό με τον Πέτρο Κουσουλό και του ευχήθηκε για τον “γάμο” του

Ο Απόστολος Γκλέτσος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση για να μιλήσει για την παραπομπή του στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος της επικοινωνίας ο ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στον Κώστα Τσουρό για… τον γάμο του. Μόνο που τελικά ήταν ένα μπέρδεμα, αφού ο Απόστολος Γκλέτσος μπέρδεψε τον παρουσιαστή του Mega με τον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος παντρεύεται σήμερα.

«Θέλω να σας ευχηθώ -γιατί είμαι μέσα στα πράγματα και τα ακούω όλα- γιατί παντρεύεστε. Έτσι δεν είναι;» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον Κώστα Τσουρό να «παγώνει» και να απαντά: «Εγώ; Μάλλον με μπερδεύεται με άλλον κ. Γκλέτσε. Σήμερα έχουμε πολλούς γάμους και μάλλον με μπερδέψατε με τον Πέτρο Κουσουλό».

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολογήθηκε για τη γκάφα του και ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια με χιούμορ: «Δεν πειράζει Αποστόλη μου αγαπημένε. Να αφήσουμε τους πληθυντικούς. Έχουμε κάνει τόσες ωραίες συνεντεύξεις μαζί. Με τον Πέτρο Κουσουλό δεν νομίζω ότι έχετε κάνει τις ίδιες.»

Στο τέλος ο Κώστας Τσουρός «υποσχέθηκε» ότι θα γίνει αν ο Απόστολος Γκλέτσος γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κουμπάρος του. «Παναγία μου! Και στα δικά μου» ήταν το τελευταίο σχόλιο του παρουσιαστή του Mega.



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version