Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα – Ρωτήστε τον Πάνο!”

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Πάνο Κουτσουμπή, ενώ απάντησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία απάντησε τόσο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όσο και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και τη σχέση της με τον Πάνο Κουτσουμπή.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το αν υπάρχει γάμος στα σχέδιά της κι εκείνη δεν δίστασε να πετάξει το μπαλάκι στον αγαπημένο της!

Κατερίνα Καινούργιου: Καλεσμένη σε γάμο με τον σύντροφό της αλλά… έχει θέμα – «Του λέω “βρε παιδί μου, πώς…»
Αναφορικά με την τοξικότητα που είπε ότι θέλει να αποφύγει στην εκπομπή της, τόνισε: «Ούτε υπονόησα κάτι συγκεκριμένο, ούτε φωτογράφισα κάποιον άνθρωπο. Ήθελα να αλλάξω πράγματα στην εκπομπή και σε εμένα και νιώθω πολύ καλύτερα».

Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, απάντησε: «Δεν με αγχώνει καθόλου. Καθημερινά κοιτάω τα νούμερα. Τη μία μέρα μπορεί να είσα πρώτος, την άλλη τελευταίος. Είναι πολύ οριακά τα πράγματα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Δεν βλέπω κάποιον ως σκληρό αντίπαλο, τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο».

«Ο Ανδρέας δεν έχει να μου καταμαρτυρήσει τίποτα»

Για το πώς βλέπει τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Buongiorno: «Δεν έχω παρακολουθήσει, μόνο κάποια αποσπάσματα. Μια χαρά θα είναι. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ανδρέα, ένα μήνυμα του είχα στείλει για τα γενέθλιά του. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και έχω πάρα πολλά πράγματα από εκείνον. Με έχουν στεναχωρήσει κάποια πράγματα που έχει πει, αλλά προχωράμε. Του εύχομαι να είναι πάντα καλά. Είναι άνθρωπος με όμορφη ψυχή.

Ο Ανδρέας δεν έχει να μου καταμαρτυρήσει τίποτα, τώρα αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα να βγει να τα πει. Αυτά τα υπονοούμενα δεν μου αρέσουν, αν θέλει να πει κάτι, να βγει και να το πει. Προς το παρόν ο κύκλος της συνεργασίας μας έχει κλείσε. Μελλοντικά δεν ξέρεις, δεν κρατάω κακίες ούτε έχω προσωπικά με κάποιον».

«Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα, ρωτήστε εκείνον!»
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή την ενδιαφέρει να βρίσκεται μόνο στην πρωινή ζώνη, η οποία της αρέσει και είναι καλή σε αυτό που κάνει.

Σχετικά με τα προσωπικά της: «Είμαι πολύ καλά. Είμαι σε μια φάση ανασυγκρότησης κι έχω δουλέψει με τον εαυτό μου. Θα έβγαινε κάποια στιγμή η σχέση μου, δεν νομίζω ότι κανείς θέλει να κρύβει τη σχέση του. Δυο ελεύθερα παιδιά είμαστε. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια και προέκυψε όμορφα και ομαλά. Θα τα δούμε αυτά για τη συγκατοίκηση. Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα, ρωτήστε εκείνον!».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version