Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Παντελής Καναράκης: “Η Ρούλα Κορομηλά είναι η καλή μου νεράιδα”

Όσα είπε για το ξεκίνημά του, αλλά και τη σχέση του με την παρουσιάστρια

Τον Παντελή Καναράκη υποδέχτηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Καλημέρα είπαμε;», ο Τάσος Ιορδανίδης και η Ζωή Κρονάκη.

Ο ηθοποιός μιλησε για τους γονείς του, αλλά και τις κλειστές πόρτες που έβρισκε όταν προσπαθούσε να μπει στις σχολές υποκριτικής.

«Όταν ήρθα σε αυτή τη ζωή, μάλλον κάποιος μου είπε ότι ήρθα για να κάνω τον κόσμο να γελάει. Έχω αισθανθεί ανθρώπους που δεν ήταν σε καλή διάθεση, με τη δική μου παρουσία, να τους αλλάζω τη διάθεση. Όσον αφορά στο οικογενειακό μου περιβάλλον, μάλλον μου το έχουν κληροδοτήσει. Ο μπαμπάς και η μαμά είναι βυθισμένοι στο χιούμορ και στην ανατρεπτικότητα. Νομίζω ότι τα κουβαλάω αυτά τα εφόδια και νομίζω ότι αλλάζω την ατμόσφαιρα σε μια παρέα, δεν αλλάζω τον κόσμο»

«Οι γονείς μου ήταν εξαιρετικά βοηθητικοί και μάλιστα επειδή εμένα με έκοβαν στις δραματικές σχολές τα πρώτα χρόνια, δεν υπήρξε μία φορά να μου πουν το απλό “έχε εκείνο, αλλά κάνε και κάτι άλλο”. Με έκοβαν με μεγάλη επιτυχία, με έδιωχναν. Έδωσα στο κρατικό βορείου Ελλάδος και πήγα μάλλον πολύ χαλαρός και ότι θέλει μέσο για να περάσεις και όταν πέρασα, έπρεπε να πείσω ότι δεν είχα μέσο. Όσο περνάνε τα χρόναι η εξάρτησή μου από το θέατρο είναι τεράστια, το αγαπώ με κάθε κύτταρό μου. Την έχω ανάγκη αυτή τη δουλειά», αποκάλυψε.

 

«Η Ρούλα Κορομηλά είναι η καλή μου νεράιδα»

Παράλληλα, ο Παντελής Καναράκης μίλησε και για τη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Η Ρούλα Κορομηλά είναι η καλή μου νεράιδα. Εκείνη μου άνοιξε τον δρόμο της τηλεόρασης. Ήρθες στις Χάντρες τότε με τον Ρέμο και σε μια βδομάδα είχα συμβόλαιο με το Mega. Είναι ίσως και ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ελληνική τηλεόραση», δήλωσε ο Παντελής Καναράκης.

«Αποστροφή δεν έπαθα με ανθρώπους του χώρου, μεγαλώνοντας ίσως έγινα πιο αυστηρός σε κάποιες επιλογές και δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα στην τηλεόραση», τόνισε.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου