Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκινεί η Κατερίνα Μαστραντωνάκη για τον καρκίνο: “Κλαίω για τα παιδιά μου όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να πεθάνω”

Από το τέταρτο στάδιο μηδένισα τον καρκίνο και ξαναγύρισα πίσω στη ζωή, ο ογκολόγος μου μού έχει πει ότι είμαι το προσωπικό του θαύμα, αποκάλυψε

Η Κατερίνα Μαστραντωνάκη μίλησε για τη μάχη που είχε δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας ότι σε πρόσφατες προληπτικές εξετάσεις εντοπίστηκε ένα ύποπτο ογκίδιο στο στήθος της και θα χρειαστεί να υποβληθεί και πάλι σε θεραπείες.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν το αντιμετωπίζει ως «ατυχία αλλά ως ευλογία», καθώς της δόθηκε η δυνατότητα να το προλάβει και να το αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Μαστραντωνάκη περιέγραψε: «Σε έναν προληπτικό έλεγχο εντοπίσαμε ξανά ένα ύποπτο ογκίδιο, στο στήθος αυτή τη φορά. Με σόκαρε, μας σόκαρε όλους. Όταν έκανα την πρώτη μαστογραφία και εντοπίστηκε αυτό το ύποπτο ογκίδιο στρεσαρίστηκα, αλλά δεν ένιωσα εκείνη τη στιγμή ατυχία αλλά ευλογία, γιατί σε έναν προληπτικό έλεγχο εντόπισα ένα πάρα πολύ μικρό όγκο που μου είπε ο ογκολόγος μου και η μαστολόγος μου αργότερα, ότι ό,τι και να είναι θα το παλέψουμε και θα το πολεμήσουμε. Δεν σου κρύβω ότι όταν έκανα τον υπέρηχο, κύλησε ένα δάκρυ από τα μάτια μου και είπα: “Όχι πάλι Κατερίνα από την αρχή”».

«Είναι σοκαριστικό. Κανείς δεν είναι ήρωας, κανείς δεν θέλει να βρεθεί στη θέση του ήρωα. Θα προτιμούσα να ζούσα ήσυχα και ωραία χωρίς να έχω καμία περιπέτεια με την υγεία μου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Τα παιδιά μου είναι η δύναμή μου, γιατί λέω ότι για αυτά θα παλέψω. Και είναι και η αδυναμία μου, γιατί για αυτά κλαίω, όταν σκέφτομαι ότι μπορεί και να πεθάνω. Η κόρη μου με παίρνει συνέχεια αγκαλιά, ο γιος μου επίσης με αναζητά, που τον τελευταίο καιρό, ξέρεις είναι και μεγάλα παιδιά πια, το να κάνεις αγκαλιά τη μαμά, ξέρεις όταν μεγαλώνουν. Τώρα τα νιώθω πάλι γύρω μου και λες προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν προστατευτικό κλοιό».

Επίσης, η δημοσιογράφος υπογράμμισε τη βοήθεια και τη στήριξη που έχει λάβει από τον σύζυγό της εν μέσω αυτής της μεγάλης περιπέτειας υγείας: «Ο πραγματικός ήρωας σε αυτή την περιπέτεια είναι ο άντρας μου, που πραγματικά μέσα από αυτήν την περιπέτεια μου έδειξε πόσο με αγαπάει. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα, για κάθε άνθρωπο που περνάει αυτό το δύσκολο μονοπάτι – γιατί ο καρκίνος ποτέ δεν πρόκειται να σε αφήσει ήσυχο. Το θέμα είναι ότι αν έχεις έναν σωστό σύντροφο δίπλα σου, θα σε πιάσει από το χέρι και όταν εσύ θα πέσεις να έχει τη δύναμη αυτός να σε σηκώσει».

Παράλληλα, η Κατερίνα Μαστραντωνάκη εκμυστηρεύτηκε: «Τώρα είμαι σε αυτό το στάδιο που δεν σου κρύβω ότι μπορεί και να πάω πάλι από την αρχή. Δηλαδή το να ξυρίσει πάλι μια γυναίκα τα μαλλιά της, είδα και έπαθα να μακρύνουν, να αρχίσουν να λάμπουν πάλι, λέω “ντάξει, πάλι από την αρχή;”. Αλλά μετά λέω “ναι ρε γαμώτο, πάλι από την αρχή!”. Αν δεν είχα κάνει κάποιες προληπτικές εξετάσεις, μπορεί να μην μου είχε δοθεί η δυνατότητα να παλέψω και να μου λέγανε “μέχρι εδώ είναι Κατερίνα Μαστραντωνάκη, δεν πάει άλλο”. Όμως εγώ το πάω παρακάτω».

«Στον δεύτερο καρκίνο ήμουν στο τέταρτο στάδιο. Από το τέταρτο στάδιο μηδένισα τον καρκίνο και ξαναγύρισα πίσω στη ζωή. Ο ογκολόγος μου μού το έχει πει ότι είμαι το προσωπικό του θαύμα. Η προληπτική εξέταση σώζει πραγματικά ζωές και εγώ είμαι ένα ζωντανό παράδειγμα. Και εγώ δεν θα ζούσα, δεν θα ήμουν σήμερα μαζί σας, εάν δεν είχα κάνει κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Είπαμε δεν είναι ατυχία, είναι ευλογία να τα βρίσκεις όλα νωρίς», κατέληξε η Κατερίνα Μαστραντωνάκη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου