Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: “Η μητέρα μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με το τραγούδι, ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια”

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την αντίδραση των δικών της ανθρώπων στη διάθεση να ασχοληθεί με το τραγούδι

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Παρασκευή 18/10.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την αντίδραση των δικών της ανθρώπων στη διάθεση να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Σαν παιδί έκανα σκανταλιές, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκανα. Την μητέρα μου την τυράννησα πολύ! Ανησυχούσε πάρα πολύ χωρίς να το κάνω επίτηδες! Τι κλεινόμουν μέσα στο ψυγείο, φώναζα και έψαχνε να με βρει… Τι άνοιγα την πόρτα και πήγαινα στην άλλη γωνία, καθόμουν δίπλα σε έναν παππού και πούλαγα μαζί του αναψυκτικά… Δεν διανοείστε, τι της έχω κάνει αλλά, εντάξει, τα άντεξε», είπε αρχικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Και συνέχισε: «Στο σπίτι υπήρχε πάντα η μουσική γιατί όλοι έπαιζαν κάποιο όργανο, ο παππούς και η γιαγιά επίσης τραγουδούσαν και τα Κυριακάτικα τραπέζια τα θυμάμαι να παίρνει κάποιος κάτι μετά το φαγητό, είχαμε και ένα πιάνο στο σπίτι. Άλλες εποχές. Τίποτα όμως δεν προμήνυε όλη αυτή την πορεία».

«Η μητέρα μου αντιστάθηκε πάρα πολύ στο να ασχοληθώ με το τραγούδι. Γιατί όλοι στην οικογένεια ήταν χειρουργοί, γιατροί, από δω, από κει και ξαφνικά είχαν εμένα που ήθελα να ασχοληθώ με την τέχνη. Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο μέσα σε όλα. Οπότε είχαμε αυτό τον κραδασμό, όταν της είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, μέχρι να καταλάβει ότι είχα τα μυαλά στο κεφάλι μου. Πέρασαν δυο τρία χρόνια αλλά μετά το ευχαριστήθηκε», συμπλήρωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου